hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Reizi nedeeljaa - caura riepa. Vai tieshaam pashas riepas jaamaina? Labi, ka shis pie pashas koledzhas notika, atstaaju riteni turpat, aizleekshoju uz spaanju valodu un mainiiju tikai peec tam.
Veel arvien nesaprotu, kaa lai dabuu taadu kvalitatiivu leecienu aatrumaa. Manupraat, man buutu jaaspeej braukt 2x aatraak nekaa skriet. Bet, kopsh esmu aizlekusi uz 5min kilometru skrieshanaa, ritenjoshanas 3min/km shkjiet pagalam neapmierinoshs.
Dace aizbrauca tikai pirms nedeeljas, bet liekas jau tik sen, tik sen.
Un katru dienu savaa galvaa es sastaadu Lidinja eedienkarti, ko nu augustaa eediishu. Mmmmm, kartupelju salminji, marineeti siipoli, marineetais gurkjiitis un vai nu sashliks, vai ribinjas. Vai cuukas kaajinja. Ar visaadaam meerceem. Ahhhh
  • Augustā ēdīsi ceptas baravikas un gailenes ;)
    un ceptus kabachus ar sieru un ķiploku ;) utt ;)
  • Nu par riepu 80%, ka tā hreņ, kas viņu pārdūra pirmoreiz, ir turpat iekšā palikusi un turpina savu līksmo nodarbi.
    • es vinju it kaa baigi ciitiigi izpeetiiju. Bez tam shiis kaa sazveereejushaas, uz mainjaam - tad prieksheejaa, tad pakaljeejaa, tagad atkal prieksheejaa. it kaa jau ir padilushas, bet nu nez. Crappy crap! :)
      • Ē, a ja pamīšos, tad jau incantāk paliek. Varbūt tev garāžā dzīvo kobra ar fetišu uz gumiju? Pie durvīm asprātīgi nobērtas Ļoti Neredzamas Knopkas? Hmmm, kas vēl... Ā, mož tev ar viņām baigi neiet! :)
        • Ha! To kobru buus jaaizpeeta. Man jau taa likaas, ka kaut kur stuurii taada aizdomiiga chabeeshana ik reizi, kad stumju riteni aaraa! :D
          • Aha, nu re, ieklausies rūpīgi, ja tu dzirdi klusu "hohohōooo", tad viss skaidrs, kobra. Ja "bweeee!!!" un enerģisku spļaudīšanos, tad akls jenots. Citi varianti tur nemaz nevar būt.
Powered by Sviesta Ciba