hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
hahaha, shodien spaanju valodaa taa aizraavos, ka aizmirsos savu atrashanaas vietu starp angliski runaajoshajiem un neko nesaprotoshajai Dzhamelai saaku skaidrot un tulkot visu uz latvieshu valodu. Paarsteidzoshi, bet tas vinjas izpratni nepalielinaaja.


Aaa un veel - esmu ieguvusi jaunu sava vaarda variaaciju. Kaa no "Gunta" var dabuut "Golita", es nezinu, bet Staaaarbaku paardeveejai tas izdevaas.

Ak, un mana dzimshanas diena. Riita spaanju valoda, tad visa diena Spa (aaaaah, es gribu paarvaakties dziivot uz turieni!) un vakarinjas lieliskajaa steiku vietaa. Un veel es zinu, ka divas Daces man suuta kaut ko pa pastu (tas, ka vairaakas reizes dienaa paarbaudu pastkastiiti, nevairo taas saturu) un februaara saakumaa buus Braalis, kursh arii viskautko atvediis (hmmmmmm, vinjam jau pasham daudz mantu nevajag, lai ved koferus ar daavanaam prieksh manis), Maijinja ir sagatavojusi miiljumpaku, es jau vispaar nevaru notureeties, taa vien gribas leekaat, nevar sagaidiit.

Taa manas dienas rimti rit. Tikai spaanju valodas agrums mani nogalinaas - kur bija praats vinju ieplaanot katru dienu, ar saakumu 8.30? Kaa paliek ar manaam tiesiibaam uz skaistuma miegu, a? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr!


Un vispaar, laimiigu jauno gadu, haahahahaa!
Powered by Sviesta Ciba