hipopotama pieraksti

MAAAAAAS

MAAAAAAS

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
1. Šķiet, ka esmu apradusi ar šo apkārtni un sevi tajā; braucot mājās no peldpaseina neizvēlos ierasto ceļu, bet visādas citādas ieliņas. Laikam jau pieaugusi.
2. Kas mani skumdina - savas māsas otro meitu, kura piedzima decembrī, es redzēšu tikai vasarā.
3. Trešdien, 3.martā, plkst. 17.30 Rakstniecības un mūzikas muzejs (Pils laukumā 2) pasākumā Piedod, mister Selindžer! aicina uz sarunu par privātās dzīves nozīmi un robežām.
4. Ему не нужна американская жена
5. Fran: What do you do in there anyway, you know, in a jungle?
6. tas mirklis, kad pēc produktu reklāmām, bet pirms treileriem pāris sprīžus platāk paveras aizkari. Kaut kādas baigās gaidas un priekšnojautas tajā mirklī.
7. vispaar bail domaat kaut mirkli taalaak par naakamo dienu. Citaadi jaasaak plaanot jau sveetdienas apgjeerbs, tad jau tuuliit arii naakamaa ceturtdiena un finito uz laicinju shai zemee.
8. vīrs no rītiem gatavo ļoti garšīgu tēju, reizēm man pat izdodas palikt gultā un viņu izdzert
9. Gandriiz jau kritu izmisumaa, nevareedama atrast biljetes uz NY; atrodas tikai Chicago. Bet tad izraadiijaas - vienkaarshi caur citu lidsabiedriibu. Fuuuu, atviegloti noslaukaam pieres.
10. Nopirku biljetes uz trim gabaliem operu. Jeeeeiiii!
11. Vispaar. Esmu shausmiigi nogurusi un izbesiita par celi, asteskaulu un vispaaar.
12. 1. Šķiet, ka esmu apradusi ar šo apkārtni un sevi tajā; braucot mājās no peldpaseina neizvēlos ierasto ceļu, bet visādas citādas ieliņas. Laikam jau pieaugusi.


Vispaar shogad esmu rakstiijusi daudz mazaak nekaa citus gadus. Nekas, veel jau viss decembris priekshaa, lai kompenseetos :DD
  • nu tas jau tikai normāli - par to mazāk rakstīšanu. jo aizņemtāka un svarīgiem notikumiem piesātinātāka dzīve, jo, mandomāt, mazāk laika paliek rakstīšanai.
Powered by Sviesta Ciba