Comments: |
klāt var sēnes vai vistu, rīsu vietā makaronus/griķus/kuskusu/putraimus. vēl rimčikā tagad var dabūt sarkanos rīsus, tiem ir interesanta garša (un ja vēl pēc izvārīšanas viegli pacep un patvaicē ar baltvīnu) garšīgi vēl ir kabacis bazilika mērcē, tāpat tak vēl ir puķkāposti, pipari, selerijas. var arī kaut ko auksti salātveidīgu, selerijas + pupiņas + tuncis, var vēl klāt kuskusu.
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 12:54 |
---|
| | | (Link) |
|
o, paldies:)
ā, zupas taču arī var taisīt, pie reizes kaut kāds šķidrums un vēders vieglāk jūtas pieēdies. es te nesen lēcu zupu ar tomātiem taisīju, vēl bija ņamma vistas zupa ar āboliem, visu to gūglī var sarakt
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:03 |
---|
| | | (Link) |
|
izskatās, ka man paveras jauna pasaule
nežēlīgi vienkārši un garšīgi vēl ir rīvēti burkāni ar saulespuķu sēklām, laikam kaut kādā krējuma mērcē, es pats vēl neesmu taisījis, bet ēdis gan aumaļām
| From: | daina |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 14:11 |
---|
| | | (Link) |
|
un kā taisa to krējuma mērci?
pieliek ar karoti krējumu un izmaisa
From: | |
Date: | 11. Jūnijs 2008 - 13:52 |
---|
| | | (Link) |
|
Tu jau esi kautkāds mārtiņš rītiņš | |