francijas pavasaris |
[27. Apr 2007|11:46] |
draugi, brīvdienās esmu nolēmusi pagatavot couscous (kuskusu), varbūt jūsu recepšu grāmatās ir kāda burvīga recepte, kas man palīdzētu iemīlēt šo ēdienu ar pirmo reizi |
|
|
Comments: |
reiz ēdu ārprātīgi garšīgu kuskusu ar ceptām kabaču ripiņām un bazilika mērci. tās ripas apcepa un sasautēja ar krējumu un baziliku.
| From: | daina |
Date: | 27. Aprīlis 2007 - 11:51 |
---|
| | | (Link) |
|
o! kabači man ir ļoti tuvi. kabačiem gan nav vēl sezona
Dara tā - apcep visu ko, kas garšo un der kopā: ķiploku, mazus gaļas gabaliņus (ja nav veģetārietis), cukini, papriku, asos piparus utml. Tad uzlej ūdeni (vislabāk to darīt vokpannā), var piemest vēl buljona kubiņu, krustnagliņu, lauru lapu, kanēli utml, drusku uzvāra un pieber - lēnām maisot kuskusu. kuskusam nav jābūt daudz, jo, kā liecina novērojumi, tas spēj uzsūkt gandrīz neierobežotu daudzumu mitruma. Kad ber kuskusu, vairs nav jāvāra. Tad uzliek vāku un vienkārši pagaida, kad uzbriedis.
| From: | daina |
Date: | 27. Aprīlis 2007 - 12:06 |
---|
| | | (Link) |
|
tas kuskus gan ir dikti smalks, gribās jau redzēt cik tad beig;as daudz sanāks:) paldies
Ja Tev ir tā kartona paciņa - tur vienai reizei pietiek ar pusi. Un sanāk riktīgi daudz.
| From: | daina |
Date: | 27. Aprīlis 2007 - 12:10 |
---|
| | | (Link) |
|
nē, man ir cita, caurspīdīga. cik tajā tavējā ir grami?
Kas to lai zina, varbūt 500?
| From: | daina |
Date: | 27. Aprīlis 2007 - 12:16 |
---|
| | | (Link) |
|
a uz cik cilvēkiem? | |