tīri teorētiski - kas tas ir? [entries|archive|friends|userinfo]
daina

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Rakstīt swissmiss ]

kas tas ir? [27. Dec 2006|10:57]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"1886. gada 1. septembrī Meksikā, Dieva šim nolūkam izraudzītā rietumzemē, ar Svētā Gara Atklāšanos sākās “Trešais Laiks”. Šo Atklāsmju pēdējos 20 gadus, t. i. apmēram no 1930. gada līdz 1950. gada 31. decembrim, daudzas draudzes Meksikā pierakstīja bagātīgu klāstu dažādu Pamācību, Pravietojumu u.c.

Šo Pamācību nolūks ir sagatavot cilvēci tiešai garīgai saziņai ar Dieva Svēto Garu un garīgo pasauli. Kāda maza grupa savāca šīs Dievišķās Mācības 12 sējumos. Tajos apvienotas 366 Pamācības, dotas spāņu valodā, un darbs nosaukts “Patiesās Dzīvības Grāmata”. No tās ir izvēlēts šis krājums — “Trešais Laiks”.

Ar šīm Pamācībām Dieva Gars grib apgaismot jums daudzus svarīgus jautājumus, kas, neskatoties uz Jēzus atstāto Mācību, joprojām ir palikuši par tumsā tītiem noslēpumiem."
Linkir doma

Comments:
From:[info]nulle
Date:27. Decembris 2006 - 11:27
(Link)
ezotērika?
[User Picture]
From:[info]sava__istaba
Date:27. Decembris 2006 - 11:30
(Link)
palūrēju vienu lapu un tur figurē skaitlis 144 000. šito skaitlīti "glorificēja" jehovas liecinieki, bet neko par jehoviešiem tur neatradu
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:27. Decembris 2006 - 21:27
(Link)
vai nu atjaunotne, vai kolektīva šizofrēnija. bet nesaskaroties tieši ar kādu ziņnesi, diezin vai kādu jēdzīgu atbildi dabūsi. abet tekstiem burties cauri, pat ja ir kaut kur satulkoti, negribas, vai ne?
[User Picture]
From:[info]daina
Date:28. Decembris 2006 - 09:33
(Link)
atradu. tie ir kaut kādi sadenborgieši, varbūt neprecīzi
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:28. Decembris 2006 - 11:57
(Link)
nez, mana doma ir apmēram tāda: ja kāds reliģisks grupējums sevi definā norobežojoties no kristīgi katoliciskās vai luterāniskās baznīcas (kuru abu paralēlā eksistence būtībā ir vienkārši neatrisināts pārpratums), tad tā ir +- šize. ja "sadenborgieši" saka: mēs esam, piem., katolociskās baznīcas daļa t.i. atzīstam visas tās pašas doktrīnas bez izņēmuma, bet kaut kādu loģisku iemeslu dēļ, ko varam skaidri paskaidrot, labprāt sevi dēvējam par sadenborgiešiem (pēc analoģijas ar franciskāņiem, dominikāņiem utt.), tad ar viņiem pēc idejas viss ir čiki. atkārtoju: pēc idejas:) abet ja tur sākas visāda rīvēšanās par huiviņzin kādiem jautājumiem, nu tad...njā.
tas tā, izsaku savas domas gadījumā, ja nu tu gribētu kļūt par sadenborgieti;))