te mana maajina - arsenāls [entries|archive|friends|userinfo]
cugu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

arsenāls [13. Sep 2008|02:32]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tas karalis nav tik beigts, kā par viņu domā. jebšu biļešu sistēma tulkiem arsenālā manuprāt ir ļoti slavējama. aizgāju piektdienas vakarā pie meitenes, kura kino rīga dod tikai biļetes presei un tulkiem, rindas nebija, dabūju visas biļetes, katru uz savu filmu kā gribēju, uz visām filmām, kur gribēju un visās vietās. krietni jo krietni labāk par iepriekšējo arsenālu, kur neatceros, kur man pat tulka kartītes īsti nebija, un nemaz nerunājot par baltijas pērli, uz kuru ielūgumu dabūju tikai uz divām filmām, uz pārējām pirku biļetes pati.
Linksaki?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:13. Septembris 2008 - 02:38
(Link)
jā, jo pirmais tulks, kurš padirsa veselu dienu, lai izcīnītu tulkam iespēju izņemt biļetes vairāk kā dienu iepriekš pirms seansa, vairāk par 1 biļeti uz seansu un vairāk par 1 biļeti pie kases vienlaicīgi, biju es. un šis ir pirmais arsenāls no maniem pieciem, kur ar tulka akreditāciju nevar iet uz seansiem.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:13. Septembris 2008 - 10:43
(Link)
a, kas tā vispār par sistēmu - būtu priecājušies, ka vispār ielūdz. tipa na haļavu tulko, tāpēc dod ielūgumus?
es ja būtu organizators, dotu filmas skoniekiem praksē tulkot, ar 1 biļeti atlīdzībā.
[User Picture]
From:[info]daarta
Date:13. Septembris 2008 - 23:30
(Link)
es atvainojos, bet samaksu par tulkošanu nevarētu saukt par "atlīdzību" vai "honorāru" vai kaut cik cienīgu tulkotāja+ierunātāja seansos darba apmaksu, bet tikai un vienīgi par nelielu kompensāciju. tā ka muti ciet