Dienvidaustrumi - ko es vakar uzzināju. [entries|archive|friends|userinfo]
Korish

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Ieiet Radīt Daudzāki Piebildes Nāk_Iet Tagi Labot Pinterest OhHappy Dogshaming Iziet ]

ko es vakar uzzināju. [Oct. 30th, 2014|09:27 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpārsteigt

Comments:
From:[info]ninona
Date:October 30th, 2014 - 11:08 am
(Link)
Praksē ir pārbaudīts tas, ka ir grūti atturēties no garšīga ēdiena. Tu vari atturēties un neapēst vairāk? Es nevaru :D Un tas figūrai "nāk par labu".

Bet vispār izrādās, ka zinātnieki izpētījuši - sviests un pilnpiena produkti patiesībā samazinot aptaukošanos un ka ieteiktie low fat piena produkti aptaukošanās kontroles ziņā esot bulšits.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:October 30th, 2014 - 11:15 am
(Link)
Mhmmm, tā pēdējā teikuma dēļ es arī pajautāju :) Es esmu sviestēdāja, un courty var apliecināt, ka turos normālā svara robežās ;D Protams, jautājums par normālo svaru :D
From:[info]ninona
Date:October 30th, 2014 - 11:27 am
(Link)
Bet tā pēdējā komenta daļa darbojas tikai, ja nav problēmu ar pirmo daļu. Sviests jau nav nekāds brīnumlīdzeklis, ko "ēd un tievē". Runa ir par to, ka sviests pats par sevi saprātīgā daudzumā cilvēku nepadara resnu, ja viņam ir kopumā veselīgi ēšanas paradumi.

Bet garšīgas sviestā ceptas pankūciņas gan var padarīt resnu, ja nav spēka turēties pretī kārdinājumam apēst vēl pārīti :)

Es sviestu lietoju ļoti maz (tā iegājās, kad ilgāku laiku bērnu dēļ bija bez-piena diēta), bet svars knapi līdz normas apakšgalam aizvelk ;) Nav jau viss tikai tai sviestā. Pārāk daudz apstākļu un izvēļu ietekmē svaru un veselību.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:October 30th, 2014 - 11:28 am
(Link)
Tieši tā :)