Dienvidaustrumi - [entries|archive|friends|userinfo]
Korish

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Ieiet Radīt Daudzāki Piebildes Nāk_Iet Tagi Labot Pinterest OhHappy Dogshaming Iziet ]

[May. 22nd, 2013|03:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpārsteigt

Comments:
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:May 22nd, 2013 - 05:00 pm
(Link)
G. šodien arī ir bzdings, vēl man pauze nav bijusi..
[User Picture]
From:[info]courty
Date:May 22nd, 2013 - 10:20 pm
(Link)
Grūši..
Man Otis vismaz šovakar bija ballītē un es, viņu izņemot, tiku pie kliņģera un mazlietiņ small talk ar citām mammām un tētiem.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:May 23rd, 2013 - 08:59 am
(Link)
jēe :)! Es te viņdien skatījos Māmiņu Klubu, kur bija par laimīgajām mammām, kas var tikties ratu pastaigās. Atkal appinkšķejos, cik viena sajutos. Esmu te mēģinājusi vietējās mājās esošās mammas sarunāt uz pastaigām, bet apriebās jau uzbāsties :( . Senāk domāju, ka laukuminos nu tik būs runāšana ar ārzemniecēm, bet reti, ļoooti reti, kad vispār gribas kādu uzrunāt, jo reti, kad jūti, ka būs kontakts. Esmu vienreiz ar vienu krievu vecmāmiņu forši izrunājusies, bet arī viņa te nedzīvo..
[User Picture]
From:[info]courty
Date:May 23rd, 2013 - 10:02 am
(Link)
Lai gan es neesmu mega komunikabla, tomēr šad un tad sanāk nepazīstamos uzrunāt, ko piebilst un tā + ja ir bērns ratos, kaimiņi pat apstājas un paši kādu vārdu grib pārmīt. Interesanti vispār, latvieši jau ir tādi intraverti,vēsi salīdzinot ar pārējiem uz dienvidiem..
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:May 23rd, 2013 - 10:05 am
(Link)
ā nu tādā ziņā jā, te lien iekšā ratos (kad vēl bebis bija) un bučo nost uz līdzenas vietas :D! Ar vecajām kundzītēm man jau franciski bēbju tēma gandrīz atstrādāta :D. Vairāk es par tādām - regulārajām pastaigu draudzenēm, ka tādu pietrūkst..
[User Picture]
From:[info]courty
Date:May 23rd, 2013 - 03:02 pm
(Link)
:))
Man nemaz nav tādu regulāro draudzeņu (cik amizanti izklausās), man ir pāris draudzenes, kuras satieku ne tik bieži kā gribētos, lai gan vienu satikt sanāk vieglāk, viņa blakus pilsētā dzīvo un viņa tagad arī lielajās brīvdienās.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:May 23rd, 2013 - 02:55 pm
(Link)
Man ir 1,5 gadniece un regulāri apraujos pusvārdā, lai skrietu pakaļ pāri pusparkam (jo skrien viņa ātri). Tā, ka tās laiskās pastaigas un garās sarunas laikam ir tikai tām mammām, kam bērni ratos guļ, man izdodas labākajā gadījumā pārmīt pāris vārdus ar biežāk satiktajām auklītēm.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:May 23rd, 2013 - 03:03 pm
(Link)
Man ir gandriz 2gadnieks,un jā,kad kāda draudzene atbrauc,tad tadas tas sarunas sanak gan,jā. Te gan forši,ka laukumiņiem apkārt sētiņas,bet ja daudz cilvēku,tad gadās ka nāk/iet tādi,kam nav bijis skaidrs,kapēc vārtiņi aiz sevis jāaizver.