Dienvidaustrumi - par labo [entries|archive|friends|userinfo]
Korish

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Ieiet Radīt Daudzāki Piebildes Nāk_Iet Tagi Labot Pinterest OhHappy Dogshaming Iziet ]

par labo [Jan. 2nd, 2013|02:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un Oskaram arī pārsteigums, pirmo reizi ielūgums uz bērnu dzimšanas dienas ballīti (ārpus radu bērnu loka). Man gan uzreiz stresiņš par dāvanu, es jau zvanīju mammai un centos izjautāt par interesēm, jo viņai ir liela māsa. Ak, jā, jubilāre ir Justīne, viņai paliek 5 gadi :) Forši! Tāds satraukums, it kā man vispār būtu dzimšanas diena. Varbūt kādam ir superīga ideja? Tā kā viņai ir gari mati, man mamma ieteica matu gumijas un šampūnu, bet gribas tak lai bērnam tas prieks vairāk, nezinu cik ļoti var priecāties par matu gumiju. Lai gan beebaby ir kolosālas bantes, bet nu dāvana.. hm, nezinu.
linkpārsteigt

Comments:
[User Picture]
From:[info]str
Date:January 2nd, 2013 - 02:31 pm
(Link)
tādi nieciņi jau ir forši.
un vēl uzlīmes.
ir bērni , kam patīk daudz un dažādi štruntiņi, jo tad dāvanu ir vairāk:)
[User Picture]
From:[info]courty
Date:January 2nd, 2013 - 02:32 pm
(Link)
Jā, princešu uzlīmes ir foršas! Es pati gribētu :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:January 2nd, 2013 - 02:40 pm
(Link)
matu gumijas viņai droši vien ir vairāki simti. tad jau drīzāk matu stīpiņu, bet ar tām arī sarežģīti, vairums spiež galvu. manai piecgadniecei nesen uzdāvināja plaukstas lieluma lelli, kura dzied dziesmiņu, ja piespiež pogu uz nabas; ļoti noderēja. tās sīklelles nav dārgas.
[User Picture]
From:[info]courty
Date:January 2nd, 2013 - 02:45 pm
(Link)
Man ir viena aizķērusies rezervē no http://www.beebaby.lv/matu-bantes-un-matu-spradzes/boutique-bantes/ šejienes, tādu varētu pielikt klāt. Nujā, kaut ko no leļļu lietām jāpaskatās būs. Viņai vnk liela māsa un tad jau visas tās meiteņu mantas gan jau gana, tas arī jāņem vērā.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:January 2nd, 2013 - 02:41 pm
(Link)
Man ienāca prātā friziera apmeklējums, kur tās 100 bizītes pin :))) Bet par to, par ko var priecāties... No vienkāršākajām bērnības dāvaniņām palikuši atmiņā kabatlakatiņi ar foršiem zīmējumiem :) It kā dāvana no sērijas, nu par ko tur var priecāties ;)
[User Picture]
From:[info]courty
Date:January 2nd, 2013 - 02:46 pm
(Link)
Piecgadīgai meitenei nezinu vai patiktu tās bizītes, bet friziera apmeklējums/manikīrs+ kāda nagulaka būtu forši, jāpiefiksē, paldies!
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:January 2nd, 2013 - 02:54 pm
(Link)
Neatradu tieši to, ko domāju, bet, piemēram, http://www.svetkulaiks.lv/lv/articles/view/44/1181 :) Re ko vēl atradu ;) http://www.ibook.lv/BD_bizes-un-rotas-fiona-vata-liza.aspx?BID=6baa949e-609d-4de1-98d3-9f99852736bf
Varbūt kāda grāmatiņa nesen iznākusi arī ir...
[User Picture]
From:[info]courty
Date:January 2nd, 2013 - 05:04 pm
(Link)
Jāskatās, sestdien laikam dosimies ģimeniskā izbraukumā dāvanas meklējumos uz Ogri (ja vien līdz tam nebūšu izdomājusi precīzi ko gribu un Arvis nabadziņš tad ies un Alfā meklēs).
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:January 2nd, 2013 - 03:19 pm
(Link)
mums vienai 5gadniecei mammas prasība pēc dāvanas bija tāda pati - kaut ko matiem. Es ar nopirku un vēl šo to klāt, jāsaka, ka viņa tās matu rotas visu ballīti no rokām neizlaida.
[User Picture]
From:[info]courty
Date:January 2nd, 2013 - 05:07 pm
(Link)
Jā, tās matu lietas reizē praktiskas un foršas, laikam par daudz arī nekad jau nebūs. Man kā puikas mammai šī tēma pat vispār neienāca prātā, biju domājusi kādu galda spēli, lelli, bet tur jau jāzina vai tādas jau nav un tā..
[User Picture]
From:[info]karaliene
Date:January 2nd, 2013 - 05:18 pm
(Link)
mani atkal šitās matu lietas mulsina...ir jau skasti, un tie, kam mati vienmēr tiek vākti, arī ļoti noder; tak visas man zināmās meitenes necieš neko pie savas galvas, nekādas bizes, astes, visas sprādzes tiek rautas nost, un mūžīgais karš par matu savākšanu:D
[User Picture]
From:[info]courty
Date:January 2nd, 2013 - 05:22 pm
(Link)
Hm, nu viņa tāda kārtīga vispār ir, Oskaram blakus skapīša biedrene, tāpēc redzu viņu bieži/tuvāk un tāds secinājums. Varbūt tāpēc, ka māsai arī gari mati?
[User Picture]
From:[info]itta
Date:January 2nd, 2013 - 11:19 pm
(Link)
es kā 4-gadnieces mamma saku, ka ir, ir matu rotas laba lieta. vecās gumijas/sprādzes aizvien gribas nomainīt uz kaut ko jaunu. līdz ar to "kolekcija" nekad nebūs par lielu :D

smukas rotiņas ir petra.lv
tapat dollylolly.lv taisa fantastiskas matu rotas (arī pat pēc pasūtījuma)
[User Picture]
From:[info]courty
Date:January 2nd, 2013 - 11:23 pm
(Link)
Tas labi, meklēšu tad matu rotu virzienā :)
Jā, es jau kkad biju iegājusi šajās foršajās adresēs. Varētu mēģināt paspēt pasūtīt no interneta visu ko, taču mums jau 7dien vajag, negribas sastresoties vai paspēs atnākt, jo es jau neesmu Rīgā. (Man liekas, ka es tagad pasūtīšu savai mazajai beibei un krustmeitām tur visu ko)