piezīmju blociņš - [entries|archive|friends|userinfo]
Citronz

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| /piezīme /xc.lv /adventurerace /raid.lv /Stipro skrējiens /Magnēts /Suņi.lv ]

[31. Okt 2021|14:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Pirmo reizi dzīvē taisu rauga mīklu. Vecums nenāk viens...Nē, nu nav jau nekas tur tāds, vienkārši manā ģimenē to savulaik vienmēr darīja tikai vecmāmiņa (un viņai izdevās izcili), pēc vecmāmiņas naves- mamma. Jaunā paaudze varēja piedalīties pie visa pārējā cepšanas procesa, bet ne mīklas taisīšanā. Tad nu sajutos pieaugusi :) nu redzēs vēl, vai un kas tur iznāks vispār.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:1. Novembris 2021 - 13:44
(Link)
Offtopic - redzēju, ka biji likusi sludinājumu naktsmītņu grupā - viss, kam tekstā ir zem 10 simboliem, tiek automātiski dzēsts, tā ka, ja dalies turpmāk, pieraksti kaut kādu tekstu klāt, kas tas ir, jo no oriģinālā teksta meklētājs nelasa un tad tie ieraksti paliek neatrodami grupā.
From:[info]citronz
Date:1. Novembris 2021 - 21:32
(Link)
Paldies par rūpēm, es tā arī sapratu! :) Vnk fb lapa man piedāvā uzreiz automātiski ielikt arī grupā un es ieķeksēju lai liek. Kad neparādījās, tā arī sapratu, ka nebūs aršana tādā veidā un tavs posts šodien apliecināja manas domas :) turpmāk tā nedarīšu, ja būs vajadzība, likšu manuāli ar tekstu!
P.s. Apbrīnoju tavu pacietību un spēku ņemties ar administrēšanu! Tur brīžiem tik daudz spama...
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:2. Novembris 2021 - 13:54
(Link)
Ā, nu tas varbūt izskaidro, kāpēc tik daudzi ieliek automātiski tikai bildes, kur nav nekāda apraksta.
Tā administrēšana man galvenokārt ir tāpēc, ka visas tās grupas ir viens "tīkls", un mani galvenokārt interesē divas no viņām, tā kā es esmu moderators, tad varu diezgan neierobežoti likt savu pašreklāmu. Baigi cenšos to nepārspīlēt, un tāpat pēc noteikumiem, ka ne vairāk kā reizi dienā, bet nu anyway, man tur ir zaļā pase darīt jebko, pa lielam :) Tā nu pie reizes pieskatu pārējās arī. Tā teikt, barteris.
From:[info]citronz
Date:2. Novembris 2021 - 15:38
(Link)
Ļoti iespējams. Kad lieku savā lapā postu, pirms spiest publish, viņš piedāvā ieķeksēt "postēt arī grupā" un tajā brīdī tā liekas laba opcija, bet izrādās viņš ieliekas kā tikai bildes.

Bet labi, ka ir atsevišķi naktsmītnes, jo citādi vispār mega spams būtu viss kopā. Tāpat jau miljons ierakstu ik dienas, visi meklē vienu un to pašu :D