...

« previous entry | next entry »
Okt. 19., 2020 | 04:58 pm

Jāpievienojas te jau cibā izskanējušajam, ka Raised By Wolves ir izcils seriāls un viens no šī gada skatāmpriekiem. Droši vien nebūtu tam pievērsis uzmanību, ja ne chimera viens ieraksts un par to viņai paldies. Kādu laiku nebija sanācis noskatīt neko baudāmu no sci-fi, bet šis seriāls atgādināja, ka tomēr vēl joprojām mēdz iznākt labas lietas arī šajā lauciņā.

Otrs šī gada seriāls noteikti ir The Boys. Tiesa, otrā sezona lika nedaudz vilties. Pirmā sezona bija svaiga, intriģējoša un katru sēriju es apēdu un ar steigu ķēros pienākošās. Otrajā sezonā jau bija sajūta, ka kaut kas sāka pietrūkt un kaut kas nebija līdz galam labi izspēlēts, lai arī vēl neesmu sapratis, kas tieši. Un ja pirmās sezonas nobeigums mani atstāja karājamies uz "eu, es gribu zināt, kas notiek tālāk!", otrās sezonas nobeigums bija samērā meh (kick a nazi, for real?). Neskatoties uz to, es esmu samērā ieienteresēts trešajā sezonā un ceru, ka seriāls neiebrauks virspusējas moralizēšanas grāvī.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Okt. 19., 2020 - 06:51 pm
Link

:)

Atbildēt


302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb

(bez virsraksta)

from: [info]mindbound
date: Okt. 19., 2020 - 07:24 pm
Link

Es biju nedaudz sacerējies uz Raised by Wolves, bet personīgi pamatīgi vīlos, daļēji premisā un sižetā, bet pamatā izpildījumā (kaut kad tuvākajā laikā uzrakstīšu pie sevis nedaudz plašāk). The Boys pirmā sezona bija lieliska, otro vēl neesmu paguvis noskatīties.

Runājot par, vai ir sanācis pieķerties The Expanse?

Atbildēt