gnidrologs

(bez virsraksta)

Feb. 23., 2018 | 02:49 pm
No:: gnidrologs

"Tāpat arī ir drusku jādzīvo fantāziju zemē, lai uzskatītu, ka dokumenta galvenais mērķis ir iemācīt jaunākās intersekcionālā feminisma atziņas nabaga nenobriedušajos prātos"

Ņemot vērā, ka tās ir vienīgās ne-redundantās rekomendācijas, ir loģisks pamats domāt, ka ir gan.

" mācīt principu "visi var darīt to ko viņi vēlas, neatkarīgi no dzimuma" ir kaut kas tāds, pret ko iebilst tikai, hm, īpaši apdāvināti indivīdi."

Ir jābūt īpaši apdāvinātām vai ļevoku demagogam, lai balstītu visu savu pozīciju uz tizlu salmu vīru. Skolās šobrīd netiek mācītas NEKĀDAS dzimumlomas. Par to vispār netiek runāts un tieši tas ir izejas/blank slate stāvoklis, ka veicina skolniekiem pašiem veikt lēmumus. Ieviešot jebāda veida biasu, vienalga labēju vai kreiso, tu sāc mācīt kā jāattiecas pret savu dzimumu. Tu pareizi atzīmē, ka nodokļus maksā visādu uzskatu cilvēki, tieši tāpēc liberālismā (klasiskā) ir tik daudz darīts, lai atprecinātu valsts pārvaldi un tās pakļautībā esošās iestādes no ideoloģiskām pozīcijām. Tām jābūt neitrālām un tikai jāveic savu funkcionālo darbu. Mācību iestādēm šajā gadījumā jāizglīto un tikai. Vai to ir tik grūti pieņemt?

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: