gnidrologs

(bez virsraksta)

Feb. 23., 2018 | 01:33 pm
No:: gnidrologs

Milzīgs trulums te nāk tikai no tevis un taviem domu biedriem. Ja no šīm dokumenta izmet visu to, kas jau ir sen ieviests civilizēto Rietumvalstu tiesību normatīvos un sociālās palīdzības sfērās, tad sausais atlikums paliek tikai šobrīd akadēmijā dominējošās gender teorijas mācīšanu skolās. Un pat ja pieņemama, ka pastāv tāda lieta kā sociāli dzimumi, mazai šarlatānu-dekonstrukcionistu brigādītei nedrīkst piešķirt nekādas pilnvaras savus šizofrēniskos uzskatus par dzimumiem un to lomām pasniegt kā obligātu mācībkursu valsts finansētās mācību iestādēs. Papildus tam, ka tā tie tik tiešām ir politizēti un ideoloģizēti manifesti, tie burtiski neatbilst reālās zinātnes pētījumiem. Jūs te bieži čiepstat, kad kristieši cenšas ieviest skolās kaut kādu tikumības mācību vai ko tml., bet kognitīvā disonanse neļauj tieši tādus pašus standartus attiecināt uz sev tīkamiem ideoloģiska breinvaša mēģinājumiem. Kritiskie domātāji jopķeķ.

"Vecāki var savus bērnus izglītot kā viens vēlas, toties skolām nav jāpakļaujas katra vecāka individuālām iegribām, ja runājām par tādām vienkāršām lietām, kā uzsvēršanu, ka katrs dzimums var darīt ko vien vēlas, neierobežojot sevi aizspriedumos."

Nē, tieši otrādi, skolām ir totāli jāpakļaujas vecāku iegribām, jo tās ir šo vecāku naudas maku apmaksātas. Šajā gadījumā iegriba nav nekas tāds, ko tu saki, bet elementārs "keep ideology out of education".

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: