savvaļas augs - [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

[18. Maijs 2014|21:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man protams ir jāsarkst un es to arī daru.
Lindams pazīst vārdā tiešām daudz skrejēju, es mazāk. Šoreiz pat nezinu vai kādu iepazinu no jauna. Bet beigās jau laikam, ka jāsaka, ka jā.
Atmiņa laikam paliek sliktāka. (tur gan man liekas ir tīri cieša siastība ar dažām labām lietām, un mans tāds kā depresīvais skats uz dzīvi noteikti uzlabo aizmiršanu).
Ar Gunu izrunātas dažas ultru viltības, stratēģijas.
.. runāts vēl šis tas, derētu atsaukt atmiņā, jo bija jauki.
Jauka meitene'(Elīna), sauca mani par Edžiņu. Kaut arī parasti man tas visai netīk, bet no viņas mutes tas tiešām skanēja mīļi. Nosauca mani par pozitīvu un izteica vēlmi reiz skriet kā tempa turētājai kopā ar mani. Es sarku (un bālēju, mulsu). Arī viņas draugs/rads teicās mani redzējis Valmieras pasākumā, atcerējās, kad teicu, ka visticamāk no manām rokām viņējās nonākusi strūdelīte un kefīrs. :) izstāstīja, ka pirms Valmieras garākais bijis viens treniņš 27 km, pārējās pusītes, un pa 15h pieveicis gan pasākumu.

Šoreiz ar līdzpaņemtajām mantām uz minimumu, bija labi. Nekas netrūka, ja nu vienīgi siksna, ko pats biju iedomājies, ka var nevilkt. Viens mazais iepriekšējo gadu EXPO maisiņš. Iekšā dzeramais, cepumi, higiēnas lietas (dvielis ne), jostiņa, šorti, skrienamo maiku dabonu Rīgā, kājās velku skrienamās botas.

Apbrīna Valdim. 42k 2h44, 10k~40, 5k19:..
mth ar` gribēja, tik 5cīša nr. neatrada viņu.

Skrējiena laikā aprunājāmies ar dažiem skrējējiem. Jautāja par manu prrr, bija jāskaidro, ka tas pirms dažiem gadiem bijis.
Dažs, kad jautāju vai iet uz prrr teica, "citādi jau nav vērts skriet."

starpribu muskuļi no EXPO 3min30 uz elkonīšiem vēl sāp. Apbrīnoju Edvīnu!!! 12min50!!!!

jekaterina pārvērtusies, liels puncis.

dažam labam prrr, dažai labai arī, dažam pirmais, dažai arī. Par tiem tie lielākie prieki.

pats NRM pasākums jau kuro gadu man liekas šausmīgi īss, tāpēc šogad pieņēmu klāt vēl EXPO un sanāca vēl makaronu ballīte. Kopā jau tā normāli, bet vienalga negribas prom braukt :)

Ar drūpiju runājām, ka jāspēlē teniss. Atceros, kā viš teica kādai meitenei, ka grūti atcerēties daudzos noskrieniešus.

Parunāts arī ar kādu, kam uzvārdā Zauls.

Linda spēja, varēja pirmajā reizē noreaģēt un atcerēties un otrajā arī kūmiņam uzsaukt "what does the fox say?" :)

Dušas bija lieliskas, mana pirmā pieredze ar tām.

Laikam es esmu jūtīgs pret tām reklāmas lietām, bet man gribas teikt LIELU PALDIES, ka TT noskrieniešu nepadarīja par reklāmas stabiem, kā tas ir ar Skrien Latvija krekliem. Firmas logo un simpātisks sauklis ir samērīgi. Priekšā maratona un noskrien reklāma. Jauki.

Vizbulīti sastapu veikalā pirms makaronu ballītes. Saucu viņu vārdā un sapratu, ka tas skan tik neparasti. Nākamajā rītā viņa piekrita ar mani kopā iet uz centru, tas bija jauki.
Linkir doma

Comments:
From:[info]sursurs
Date:18. Maijs 2014 - 22:20
(Link)
nu bet sacensībās tiešām citādi nav vērts skriet ;) Ja nu vienīgi turēt tempu vai gadījumos, kad zemāks par PR rezultāts tāpat ir gana labs, lai tiktu pie mantiskiem labumiem finišā.. :D