savvaļas augs - LPM3 [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

LPM3 [21. Jul 2013|17:56]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pusmaratons aizvadīts kā cerēts. labi.

Piektdienas vakarā sagaidīti draugi pie Reģistrācijas, apskatīti ezera moli ar skata torņiem.

Kopīgi gatavotas vakariņas, Ēsts un runāts, plakāts zīmēts, ne baloni, pēc tiem gan ļoti skumu. Laikam vajadzēja pūst tāpat vien, kaut bez tt.

Fotogrāfēšanās vietā sapulcējas gana daudz cilvēku. Man par pārsteigumu mums ir arī oficiālā fotogrāfe, tāda nopietna, ar somu. (atvaino, vārdu aizmirsu) Ar vairākiem iepazinos. Šo sacensību iepazītā noskrieniete BaibaN.

Skrējienu sāku no beigām, runājāmies ar kādu Rīgas meiteni, kurai šī pirmā sacensība vispār, tāpēc uzrunāju, jo redzēju uztraukumu. Jauki parunājāmies, vēlāk trasē vēl divas reizes redzēju, viņa noteikti finišēja!
Lēna skriešana sanāca pirmos 3 km, kamēr visa masa kustējās kopā.
Otrā apļa sākumā stipri satraucošas sāpes sirds rajonā. Mazliet samazinu tempu, tanī brīdī skrēju aiz batara. Pēc puskilometra sāpes mazinās. Turpinu desot.
Gunu gan esmu nodomājis ķert rokā, bet acīm redzami, viņa pielikusi tik pat nopietni kā es. Un apendiksā atstatums starp mums starp 2. un 3. apli nav mainījies.
Varbūt vajadzēja startēt no pienācīgas starta vietas, varbūt.
Tagad ir rezultāts, ka par 2 minūtēm sliktāks kā Ventspilī, tās, domāju varētu būt palikušas pirmajos 3 km.
Laikam kādu laiku sacensībās vairs nepiedalīšos. Skrienot drusku ātrāk kreisā kāja pieteicās. Augšstilbu aizmugurē kkas vilka kopā.

Pēc skrējiena ar Gunu un eziskrien (Ilmārs?) uz jūru nopeldēt.
Tad ar elie līdz auto. Gitucis smaidīga, labi veikusi pirmo pusīti, zem divām. Drusku vēlāk ar Agy un klibo velo līdz Laumenei. Pēc pusstundas atpakaļ, kompīc Mošķim. Sapulcējamies, Man mašīnā divas puķes Vizbulīte un Madara vēl arī Dagmāra. Kur meitenes, tur Edgars (blush) bija reiz tāds paraksts fotogrāfijai. Kā arī tāds paraksts, ka Mošķis Renčikam neturēšot tempu. Zanei šoreiz sanāca turēt veiksmīgi.

Visi nonākam pēcballītes vietā. Sagatavojam galdā liekamo, sēžam ēdam runājam. Mazliet formāli, bet katram ir iespēja izteikties un visiem - dzirdēt. Neliela izklaide - vakara šaušana. Tad pēdējās mierīgās sarunas un tad jau pēdējie viesi mājup.

Vizbulīte šorīt startēja uz Pāvilostu. Pabrokastojām un aiztransportēju līdz jūrai.


Šīs dienas pirmā puse pavadīta šautuvē. Mazliet centības man ir, izvēlos padarboties, nevis, piemēram, sastādīt kompāniju pārgājienā Vizbulītei. Tomēr pavisam centīgs arī neesmu, jūtu nogurumu, tāpēc nepalīdzu pie patronu lādēšanas, bet dodos uz pilsētu.

Nu jau drusku esmu pačučējis. Tagad domāju par obligāto atsildīšanās skrējienu. Ārā liels vējš, varētu varbūt pa ceļam arī nopeldēties. Gribas arī tenisu, bet visu šodien nav plānos paspēt.

Agnese malace ar LR.
Linkir doma

Comments:
From:[info]sursurs
Date:21. Jūlijs 2013 - 21:41
(Link)
Paskatījos rezultātus un šķitās, ka Tev sakarīgs laiks. Bet nu tas laikam ar ko salīdzina :D
[User Picture]
From:[info]celies
Date:21. Jūlijs 2013 - 21:53
(Link)
ir ir sakarīgs. :)
salīdzinot ar Ventspili pa divām minūtēm sliktāks. Tās minūtes varētu būt palikušas pirmajos 3 km, kurus skrēju pūlim nopakaļus.
Salīdzinot ar PB 8,5 minūtes sliktāks.
Kad jau skrēju pēdējā trešā aplī tad apkārt skatoties pamatā redzēju vien veselīgas miesasbūves puišus. Skatīšanās uz meiteņu formām bija beigusies :)
Daža laba gan palika nenoķerta :)

Kā Tev ar skriešanu? Gatavojies regulāri vai kad sanāk?
From:[info]sursurs
Date:22. Jūlijs 2013 - 07:18
(Link)
Nu Gunai priekšā jau vairs daudz meiteņu pēc rezultātiem nevajadzēja būt :D
Man līdz tādiem Taviem rezultātiem kā līdz mēnesim.

Sarunājām ar vienu paziņu (viņš pirms dažiem gadiem trenējās skriešanā - gan īsos gan garākus gabalus), ka šis man šo to ierādīs stadionā, lai uztrenētu ātrumu :) Pie viena pats izustēšoties. Redzēs tikai, kas no tā visa sanāks - cerams nesakausimies.

Pašai - nu tā ne pārāk iet. Pēc tām trakajām traumām esmu tikai 4x skrējusi. Iet LĒNI kaut it kā nekas nesāp, utt. Tiem ātruma treniņiem, ko atsūtīji, tā arī nepieķēros dēļ tām traumām. Pēc tām bija svarīgi vispār paskriet, nevis nogalināt celi uzreiz ar ātrumu... :/
[User Picture]
From:[info]mth
Date:22. Jūlijs 2013 - 16:14
(Link)
Ilmārs ir Ežu komandas kapteinis
[User Picture]
From:[info]celies
Date:22. Jūlijs 2013 - 21:13
(Link)
Tā drusciņ iepazinu. Trasē 2. aplī kad apdzinu, teicās pielikt 3.. Finišā drīz vien pēc manis tika, pastaigājāmies līdz jūrai, kā jau minēts.