savvaļas augs - skola, skriešana [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

skola, skriešana [22. Maijs 2012|08:59]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Aizgājušais laiks.
Nebija ar sajūsmu, nebija ar vienaldzību. Izpeldēju pa vidu.

Skola pārsteidza.
Medicīnā nosauca sarakstu, lielakai daļai nav nekas no md.
treniņu teorijas ieskaitē biju ļoti pārsteigts. Ka pēc izlabošanas Kaspars spieda roku un apsveica ar labo rezultātu. Šķiet kopā bija 3 kļūdas. Hmm, viena no vakarvakara tēmas.
Tā nu bija iemesls lepoties. Savādi. Dod ticību, ka kko varu.


Jau Liepājā... Dabūju numurus un kreklus. Atdevu Tomam (arī Svetas kreklu), Robčika vectēvam. G.ai.
Expo piektdien saņēmu vinnēto oficiālo t-kreklu. Šķiņķmaizītes visgaršīgākās. Pēc finiša ēdu gurķ-siermaizītes. Tās bija tuvāk.
Toms stāstīja, ka vēlētos uz 4h, teicu, ka tas ir pieklājīgs temps, pēc tam, ka ies pēc sava tempa, sprieda, ka esot pavadījis 18h ceļojot 80 km. Šoreiz nevēlējās atlikušos 20 km veikt četrās stundās. Sveta gan noskrēja pa ~4h30 (ja nekļūdos, te lēns internets, nesameklēšu fiksi). Bet nu mašīnā bija vietas cik bija.
G. pieguļošs krekliņš ļāva izskriet 2 minūtes ātrāk kā Valmierā. L. zvana, grib saprast, ka esmu viens ar G. dzīvoklī.

Sestdien pusdienlaikā 2.x uz ekspo, atkal Lauma. Atkal saldējums. Pēc mācībām atkal uz ekspo. Trīs reizes biju gan ekspo, gan pār Vanšu tiltu skrēju. Gan saldējumu ņēmu, ēdu. Tur ar Liepājniekiem satikts. Apavi testēti. Makaroni ēsti. Kopbildēts. Baudam dzīvi. Tad caur veikalu pie M. Pasta party lielākais saskaitu 13 dalībniekus. Arī kopbilde. Protams makaroni. Lielais katls lieti noder :)

Mazliet neparēķinu, ka visi jau nav tādi kā es. Bet neko, ierodamies ampēram ar sekundes precizitāti uz fotogrāfēšanos. T.i. nebija laika pirms papļāpāt. Pēc karogs piestiprināts pie staba un koka. Tualete, mantu glabātuve, iesildīšanās ar G. un L.. L. pulsometra palaišana, starts no beigām.

Tā sanāca, ka no skriešanas svētkiem `paņēmu visu`. 21km 2h25; 8km pa 5:00; 5km 26m25.
M. bija gatavojies labi, tāpēc arī pašām sacensībām piegāja nopietni. Viss izdevās. 2 sekundes, divas sekundes... :)

Pusīti cilpoju ar L.. L. darīja ko varēja, beigās bija karsta. Pa ceļam stāstīju, kas skrien pretī. L. klusēja, zināja, ka runāšana nogurdina.
Cilvēki teica, ka esot bijis par matu karstāks kā pagājušo gadu. Atliek secināt, ka normāli panesu karstumu. Pie šāds slodzes pavisam. Skrēju bez cepurītes. Ja būtu, nebūtu tik ļoti brūna seja, bet karstumu galvai nejutu apgrūtinošu. Reizēm uzlēju drusku ūdeni uz galvas.

M. meklēšana izvērtās mazliet stresaini. Jo biju piemirsis, cikos pēc plāna M. jābūt uz tilta 11:30 vai 11:39. Vienam (ar nozīmīti) jautāju aprakstot M., saka, laikam priekšā. Nobēdājos, aizskrienu līdz otram tilta galam. Jautāju vēl citiem, tie nezina. Jautāju sm72, ing_ai, saka, ka aiz muguras. Fūū. Sagaidu. M. pirmais ko dara, rauj nost sev dzirdināšanas jostu. Pamazām pielāgoju. Labi, ka temps nav nāvīgs, līdz ar to kreisai kājai aizmugurējā saite neliekās traucēta.
Arī nemāku pateikt, vai daudz palīdzēju. Vien tik, cik sver tā ūdens pudele. Man pietika kauna neņemt medaļu sarkanajā lentītē :)

Aiziešana līdz lielajam kristapam. Tur Aleksandrs. Arī unknown. M. piedāvā, nolemjam skriet arī 5cīti. Sekoju unknown, tā tieku līdz pat 3. rindai starta koridorā. Vēlāk distancē bija domas, ja es tagad sākšu staigāt, tad taču mani kā ar ceļa rulli samīcīs tā masa, kas ir aiz manīm. Bija forši skriet pa priekšu, daudz maz pa priekšu.

5cītī kaut kāds 400tais finišēju. Unknown teica, ka esot bijis kāds 40tais. Skrieot brīnījos, kā daži mazie aizskrien uz neatgriešanos. Cilvēku masa beidzās vien, kas skrēju jau lejā no Vanšu tilta. Tur man sāka savādāk vilkt labo augšstilbu. Turpināju skriet, kontrolējot tempu. Pie Basteja padzēros, tad cauri dušām prātīgi uz finišu. Izdzīvošanas režīmā. Vēl 8 km es šodien nenoskrietu.


Tad jau viss, viss padarīts. Uzdevums - atgūties.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]mth
Date:22. Maijs 2012 - 13:18
(Link)
Ja nu tās divas sekundes aizgāja ar divreizēju apstāšanos un striķu siešanu tupelei..
[User Picture]
From:[info]celies
Date:22. Maijs 2012 - 17:40
(Link)
nja, es savā ātrākajā pusmaratonā arī sēju kurpju šņorus.
From:[info]sursurs
Date:22. Maijs 2012 - 16:35
(Link)
es saprotu, ka duša bija visām distancēm izņemot 10 km :((( Vismaz mums ne pilīte tur nekrita :(
[User Picture]
From:[info]celies
Date:22. Maijs 2012 - 17:41
(Link)
Es nu gan par to nebēdātos. Bija tik daudz kā laba.