savvaļas augs - pavasara kņada [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

pavasara kņada [12. Mar 2012|14:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Joprojām Queen - "Don`t stop me now"

Staigāju pa naža asmeni. Starp izdarīt daudz. Un neizdarīt neko, jo sakrauts sev pa daudz. Nepakam negribās pārvelties "neizdarīt neko" pusē. Tātad :) [joprojām] "Mani kaimiņi klausās labu mūziku".

Daudz "grūtu" domu par šaušanas treniņiem. Grūtu, jo prasa darbu. Nav pat nekas daudz nezināms. Nu labi, ir arī nezināmais - treniņu metodika, treniņu plāns. Tomēr par to grūti jāpadomā, tas tagad aktuāli, dienas kārtības jautājums. Piespiešanās jautājums. Būt vai nebūt. Interesanti, cik bērni būs šovakar. Būs jādala grupās.
Konkrēti uzdevumi, dažādi uzdevumi, turpmāk info par treniņiem arī mājas lapā, t.i. vietnē..


Ir pa rokai patīkama grāmata. Saucas "Ceļš, kuru izvēlēties" Nekas jauns, bet apstiprinājums ir tik svarīgs! Savu domu apstiprinājums. Jo, kad esi kalnā, skaidrs, ka līdzgājēju top mazāk, vai neviens. *Vairojas tikai nesapratēju skaits.
http://91.200.67.131/Alise/lv/book.aspx?id=93894


Ugunsskurs laukos dienaskārtībā kādā brīnišķīgā svētdienā. Gita ar mieru. Citi ar?
Talka!!! Par to jāpasaka arī Kamparam. Arī kādā brīnišķīgā svētdienā? Visu uzreiz nevarēs, bet būtu lieliski. Es gribu tīru jūrmalas parku, jeb to, ko sauc par pilsētas mežu starp pakaviņu un Daugavas stadionu!
No manis maisi un cimdi. No jums (un manis) čaklas rociņas, kas uzlasa gružos un noiet no Pakaviņa līdz stadionam, vai otrādāk. No manis vēl desiņas beigās? hmm... .
Tas jādara, kad mazliet atlaižās sals, lai nav piesalušas vienības jāplēš no zemes. Lieliski, kad ūdens apvilcies.


Mani mīl. *Debesu kavalērija. Vismaz uz zemes točna. Visas manas problēmas ar nākamās nedēļas mainīšanos atrisināja pusis piezvanot man un piedāvājoties mainīties. Tātad strādāšu nākampirmdien, bet šosestdien man būs brīvs. Kā rīt nostrādāšu maiņu, tā man būs brīvs līdz nākampirmdienai.
Vai man vajag prasīt kādu papildus maiņu šai brīvajā laikā līdz piektdienai [kad jābrauc uz Rīgu]. Es pat teiktu, ka nē. Arguments - šis ir "sirds saudzēšanas mēnesis". Līdz šim izdodas, *spēki arī palīdz.


Sirds saudzēšanas mēneša ietvaros tik daudz vairs sevi nemocu. Piedomāju. Pagaidām (1/3 mēneša) sanāk labi. Vēl dzert sirdsdrapes? Kardioeis? Vār jau būt. Tik roka neceļas pirkt tās zāles.


Par cilvēkiem, ko sastapt Rīgā. Jāsmaida par Matīsa "kāda jēga?". Viena satikta. Vēl aizvien vairāki "to go" kapuciz un AivarsIlze. Tas nenozīmē, ka pie esošajiem netīk būt. M., abiem radiem, vēl tak ir Ogres radi. (kopš nav Omes, vairs nav tāda vilkme uz turieni, bet vajadzētu, vajadzētu.), .D, laumīc nozīmīc. Un tagad jau arī jauns draugs - Andris no Jelgavas kortiem, mani labprāt gaidīs un es labprāt aizbrauktu. Un vēl Tukuma šautuve
Daudz labu cilvēku. Jēga? :) ir, ir jēga :).


Kādas vēl dzīvei svarīgas tēmas? Pēc iepriekšējās Sporta medicīnas lekcijas "visam jābūt 90 grādu leņķī" pacēlu monitoru 35 centimetrus virs galda - uz tenisa čību kastes. Vismaz spranda vairs nebūs (tik daudz) noliekta uz leju.

Par kompīti kādu? Jā, ir domas iegādāties, bet nezinu kādu. Variantu pa 160 naudiņām, labu lietotu portatīvo bez garantijām es palaidu garām. Kādu variantu es gaidu? Šis stacionārais pa 25 Ls tomēr ir mokoši lēns. Ir aizdoma, ka operatīvā atmiņa palīdzētu (šobrīd ~385MB). Bet es pat neesmu paskatījies, kāda viņam vēderā (simm, dimm, trimm)



Vēl naudiņu no soc. dienastiem vai kāviņusturcauc varētu dabūt ārā. Vajadzētu, bet es muļļa. (daļa no pensiju iemaksām)


Vēl ceļojuma domas. Man pārāk neaktīvas, un tas mani biedē. Turklāt tētis pateica, ka ja jūnijā, tad viņš arī. Bet ne jau kalnos. Un vai L. brauks vispār. Vai paspēs uzrakstīt pirms tam. Nauda. Pārāk nedrošs tas te jautājums, man tas nepatīk. Bet Insbruka skan labi. Nedēļu maijā prom? 3. vai 4.?
http://www.grossglockner.at/en/hochalpenstrasse/


Stc, zilajam autiņam jāiziet tehniskā līdz 22. martam. Varētu palūgt sataisīt **spoileri.


Kādu vārdu par L.? Nē? :) Kopā ir labi, atsevišķi netrūkst. Bez solījumiem no 2 pusēm. (cīnoties ar sabiedrībā pieņemto?)


* teksti, ko rakstu t.sk. kontekstā. t.i. "emocionālais uzslāņojums". Jūs (izņemt vienu) nesapratīsiet, bet tas nekas.

Mācībās man iet labi, patīk. Kā zināms anatomijas ieskaiti nokārtoju, vēl tagad par to priecājos. Nākamais tuvākais fizioloģijas ieskaite 23.. Nākamajā reizē varētu parakstīties par iepriekšējo. Paņemt mācību materiālus treniņu teorijā.


Skriet man joprojām patīk. Labāk savā tempā. Pašlaik 6:00 mierīgie skrējieni.
Arī teniss ar Ļenu un Tēti. Šorīt bija ar Tēti.
Šaušana ir liela vieta manā dzīvē, top lielāka. Vairāk jāvelta. Būtu.
Karatē gan ir novārtā. Visam ir attaisnojums - sirds saudzēšanas mēnesis. Slodzes nav lielas, tikai kopā salasās. Un tad jau es labāk kādu lieku km noskrienu.

Zvana modinātājs 16:00, man jāceļas, jāsāk domāt. T.sk. par šaušanu. Nē, nē šis nebija sapnis, bet man bija tikai nakts maiņa, tāpēc gulēju mazāk. Bija jau tāda aizdoma, ka tā būs.

Bet tā kā šis ir sirds saudzēšanas mēnesis (SSM) tad neiešu tagad skriet, bet pabumbošu bumbiņu pret sienu un tad kaut ko varbūt vēl pirms šautuves.

Queen - 'It's A Hard Life'
http://youtu.be/uHP-qgzUVLM

Tātad "debesis" man sūta 4 brīvdienas no 15. līdz 18.. 18. Mani gaidītu laukos uz mirkli.
15. varētu Jelgavu. 16. Tukumu. Tad 16-17 lekcijas un iespējams jau vakarā, vai labāk tomēr svētdienas 18. datuma rītā uz Liepāju.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]almighty_j
Date:12. Marts 2012 - 16:46
(Link)
No savas puses varētu piedāvāt vienīgi Brāļuka Acer Aspire 6935. Pret stacionāro, protams, kosmosa kuģis. Vienīgā problēma - displeja matrica jāmaina.
[User Picture]
From:[info]celies
Date:12. Marts 2012 - 16:54
(Link)
Kā stacionāro varētu izmantot. Kāda plānotā cena?
[User Picture]
From:[info]almighty_j
Date:12. Marts 2012 - 20:20
(Link)
Tajos pašos Ls160 varētu ierakstīties, es domāju.

FYI: Mēģinājām StarCraft II - velk burvīgi. :)
[User Picture]
From:[info]celies
Date:17. Marts 2012 - 11:58
(Link)
Lai šis variants paliek atcelts. Pagaidām dzīvoju pa vecam.
[User Picture]
From:[info]mth
Date:22. Marts 2012 - 01:09
(Link)
talka?