Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that - on music
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
[info]capslock
Add to Memories
Tell A Friend
on music
Kaut kā nejauši vakar ietrāpīju tādā dīvainā pasākumā kā AKKA/LAA Autoru nakts. Doma apmēram tāda - 4 zālēs ņemās visādi pilsoņi, vienā zālē roks, otrā komponisti pie flīģeļa, trešajā teatrāļi, ceturtajā dzejnieki. Izrādījās tas viss amazingly labi.

Melo M - bloody hell, nebiju ne redzējis, ne dzirdējis, līdz ar to šoks bija pamatīgs - riktīgs rock'n'rolls! Ugars ka maz neliekas, tikai netiku īsti skaidrībā, vai Krieviņš pie bungām nāca par labu vai par sliktu. Nekad nebiju iedomājies, ka uz čelliem var nospēlēt Jumpravas un dullā narkomāna Dižkača Starp diviem karogiem. Just amazing.

N[ex]t - četras kuces ar saksofoniem. Boooooring - pat ja viņas bija simpātiskas, viņas ne ar ko to nelika manīt. Absolūta Melo M antitēze - paraugs tam, ko jaunajiem klasiski izglītotajiem mūziķiem nevajag darīt.

Jānis Lūsēns, Māra Zālīte, Zigfrīds Muktupāvels, Kristīne Zadovska - puņķi, asaras, krekls saplēsts uz krūtīm - run for your lifes!!!

Ungars Savickis & Pēteris Liepiņš ar Jāņa Dreslera pantu un ziņģu epopeju par Jefiņu - extremely entertaining. Izskatās, ka Liepiņš vairs gan nav īsti formā, bet asumu nav zaudējis. Neticēsiet, bet tiešām izsmējos.

Uģis Prauliņš - tā kā Lūsēns un Co bija ievilkuši savu pasākuma daļu, ejot uz Pūci nokļuvu uz Prauliņu, kas spēlēja savas 80-to gadu balādes. Gandrīz vai viegli iesnaudos, bet could be worse - hits ar Bleika tekstu bija tīri jauks un tiešām pārsteidzoši angliski/īrisks.

Valts Pūce - vēl viens epitets "bloody amazing". Pūce + Pūce jaunākais ar čellu + Normunds Šnē ar oboju + Raimonds Ozols ar vijoli. Pirmais hits labākajās Tīrsena tradīcijās, pārējie - featuring tādu fenomenu kā dziedošs Ozols un Pūce sobstvennimi personami. Pie pēdējā gabala gribējās aizkustinājumā šūpoties līdzi ar vodkas graņonku rokās.

Juris Kulakovs un Ieva Akurātere - gaidīju vēl vienu hailaitu, bet sagaidīju Mateja pasiju. Neskatoties uz to, ka nu jau esmu likvidējis savus reliģiskos aizspriedumus, izraisīja zināmu nepatiku, iespējams krustus metošās un visādi citādi samērā uzbāzīgās Akurāteres dēļ. Un arī muzikāli neaizķēra. Toties reabilitācija nomocītās publikas acīs ar fantastisku Zaļās dziesmas versiju bija, err, fantastiska.

Linga - izrādās ir dzīvs un spēlē rokenrolu. Tieši tādu pašu, kā 10 gadus atpakaļ. It kā jau gribējās redzēt, bet pēc pirmajiem ķērcieniem par Signi, kas melo, šausminošajā Latviešu biedrības nama akustikā sāku meklēt izeju - viss tas jau ir redzēts jau pirms tam krietni labākā izpildījumā. Neesmu nekrofīlijas piekritējs.

Orbita - nebiju šamējos redzējis pirms tam dzīvajā, līdz ar to kārtējais patīkamais pārsteigums. Krietni vien dzīvelīgāk un krāsaināk kā Lingas pseido pankroks. Vari tikai izteikt nožēlu, ka trāpiju tikai uz beigām un ļoti, ļoti silti rekomendēt.

Double Faced Eels - arī nekad nebiju dzirdējis dzīvajā. Un arī biju pārsteigts. Daudz, daudz labāk kā Linga, pat briesmīgā akustika viņiem neko daudz neskādēja. Muzikāli pārsvarā jau samērā crap, toties šovs pa rubli, ieskaitot Čikija akustisko performanci, saspēli ar neesošo publiku un beigu referenci par 13 santīmiem, kurus grupa saņems no AKKA/LAA par šīs dziesmas izpildīšanu. Brilliant, labprāt kādreiz noklausītos sakarīgākos akustiskos apstākļos.

Ak jā, un rīt Rīgā BG (ko diemžēl neapmeklēšu) un P.O.Box Depo (ko apmeklēšu).

Mūzika: Tori Amos - Caught A Lite Sneeze

Comments
From: [info]dzeina Date: 25. Aprīlis 2006 - 14:40 (Norāde uz piebildi)
Ak vai.
Ko esmu palaidusi garām :/
rediiss From: [info]rediiss Date: 25. Aprīlis 2006 - 15:29 (Norāde uz piebildi)
oi, paldies par stāstu!
p.s. ja tās meitenes ar pūšamajiem ir TĀS, ko manīju pazibam TV ekrānā, tad pilnīgi tīru sirdsapziņu parakstos zem taviem vārdiem. :)
skuka From: [info]skuka Date: 25. Aprīlis 2006 - 15:39 (Norāde uz piebildi)
varen labs apraksts:) jūtos piedalījusies.
gg From: [info]gg Date: 25. Aprīlis 2006 - 15:46 (Norāde uz piebildi)
es pagājušo nedēļ piedalijos topošajā Melo-M videoklipā :)
rasbainieks From: [info]rasbainieks Date: 25. Aprīlis 2006 - 16:07 (Norāde uz piebildi)
purināji pačku? :)
gg From: [info]gg Date: 25. Aprīlis 2006 - 16:09 (Norāde uz piebildi)
nē nu, gājām pa satekles ielu un tur viens uz benķa dikti čigājā čellu un viņu filmēja
tad nu lūk paaejot tālāk es apstājos, lai iedzertu 2l kvasu

un tad man blakus gājējs teic "beidz dzert, tev tieši aiz muguras ir videokamera!" :)
From: [info]busha Date: 25. Aprīlis 2006 - 19:57 (Norāde uz piebildi)
un es vakar domaaju-kas tad pirmdienaa var notikt-seedi vien maajaas!
From: (Anonymous) Date: 26. Aprīlis 2006 - 18:41 (Norāde uz piebildi)
Sasmeejos, bet nu labāk uzrakstiit nevareeji :))
L.
8 izteikušies / izteikties
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Jaunākie prātuļojumi