brookings - Nenotika shaada tempaa 2020 [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nenotika shaada tempaa 2020 [Dec. 16th, 2021|10:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:December 17th, 2021 - 12:32 pm
(Link)
Ir bijis regbijaa, basketaa un man liekas hokeejaa - bet tev taisniibaa: shogad lielaakoties futbolaa (4 dzeki 48 stundu laikaa nesen un tad peedeeja sest, svet, un otrdiena). Nekad neesmu redzeejis, ka cik daudz speleetaaju suudzeetos par to pashu sirdu probleemu.

Domaaju, ka slodze ir lielaaka nekaa cita sporta veidi - laukums liels, nespelee uz mainjaam (kaa hokeejs un basketbols) - vairaak sprinti, kas ir jaaveic utt.

Ja ir problemas ar sirdi, tad ir lielaaka iespeeja, ka sho redzeesim tad, kad ir liela slodze. Shi slodze nav tachu palielinaajusi viena gada laikaa. Tur ir cits faktors te, manupraat, kas speele nozimiigu lomu.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:December 17th, 2021 - 03:59 pm
(Link)
"It's not difficult!"

Daudziem, tas buus visgruutakaa lieta iespeejams.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 17th, 2021 - 04:31 pm
(Link)
es šo frāzi vienā no leņķiem iztulkoju kā – it shouldn't be difficult to set up an independent commission that would investigate the matter and inform the public about their findings or lack thereof.

pagājušā gada pavasarī, pašā hujņas sākumā, es kādus divus mēnešus biju naivi optimistisks par to, ka visos līmeņos nāks kopā visu jomu profi un amatieri, spriedīs un auglīgi strīdēsies, tas viss tiks strīmots Jūķūbē, un labākos izrāvumus pārraidīs katra sevi cienoša Pornorāma. huj vam, tā vietā nekavējoši sākās spēle Monopoly™ ar Gulaga arhipelāga elementiem.

mums vakar bija šīgada pēdējais seminārs, bet es līdz svētkiem gribētu vismaz uz 5 min. saskrieties – Salavecītis Selgai ir grāmatiņu atvedis ;)
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:December 17th, 2021 - 04:41 pm
(Link)
Oho! Buushu centra riit - es tev uzvaniishu.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:December 17th, 2021 - 04:50 pm
(Link)
Zuppā!
From:[info]formica
Date:December 18th, 2021 - 06:36 pm
(Link)