brookings - England [Concise Rant] [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

England [Concise Rant] [Jan. 21st, 2019|01:39 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 23rd, 2019 - 09:02 pm
(Link)
Esmu šo to dirdējis no Geloveja, viņam savs radioshow, viņš liekas tāds oldschool zilasiņu brits, pat ar kaut kādu ye olde akcentu. Labi izdirsināja BBC savā laikā. Man līdzīgā manierē patīk Farāžs.
Problēma ar abiem, ka viņi liekas vai no controlled vai fake opposition. Padirš apdirš pbliski, cilvēku pievilina un tad sēž jewroparlmentā vai savā talk šovā un pelna naudu. Nezinu cik tur Tomijs zionisks, bet jams reāli dara vairāk priekš atmodas, nekā šie smukrunātāji.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:January 23rd, 2019 - 09:52 pm
(Link)
Gallowaya spožakais brīdis bij ASV senatē (https://www.youtube.com/watch?v=j5u1skEoqLs).

Guardians raksta, ka Tomijs saņem naudu no the Middle East Forum (kuram ir projekts 'Israel Victory' (The Israel Victory Project is a new Forum initiative to steer U.S. policy toward backing an Israel victory over the Palestinians to resolve the Arab-Israeli conflict), Robert Shillman (Friends of the Israel Defense Forces), Rebel Media (Tu jau zini), the Australian Liberty Alliance (ar zvaigzni Avi Yemini), the Gatestone Institute (dib.. Nina Rosenwald), un the David Horowitz Freedom Center (Tu jau zini).

Tie paši NeoCon (vismaz avots tas pats) un Tomijam tagad ir 'Goldstein' loma (no 1984) - vissliktākais cilvēks, kuru mēs varam atļaut pastāvēt uz pantomime skatuves.

Islam un Judaism ārdās musu kristīgājā/paganā valstī.