Un vēl, mīļo Dakter, man ir puspudele diezgan negaršīga vīna leftovera, rozā, ar kaunu jāatzīst.
Nez ko tādu ar to varētu darīt?
Mani bērnībā mācīja ar cienību izturēties pret pārtiku, jo citā zemeslodes pusē bērniem varbūt nav ko ēst (es nodomāju, cik stulbi, ka nevar tiem bērniem nosūtīt mannā putru un prjaņikus), tad nu es tagad neleju šo vīnu podā, jo varbūt kādā citā zemeslodes daļā kādiem pieaugušajiem nav ko dzert.
Nez ko tādu ar to varētu darīt?
Mani bērnībā mācīja ar cienību izturēties pret pārtiku, jo citā zemeslodes pusē bērniem varbūt nav ko ēst (es nodomāju, cik stulbi, ka nevar tiem bērniem nosūtīt mannā putru un prjaņikus), tad nu es tagad neleju šo vīnu podā, jo varbūt kādā citā zemeslodes daļā kādiem pieaugušajiem nav ko dzert.
(Un bolē var, tikai klāt tad jāliek daudz kas garšīgs - gan augļi, gan citi alkoholi un šķidrumi. Bet vispār saldēt tiešām ir variants, sagaidi pavasari un pirmo vajadzību pēc skaista, romantiska kokteiļa un sataisi rozā vīna, minerālūdens/spraita/tonika padzērienu ar ledu un citroniem.)
Bērnības trauma, visi bērni bērnudārzā pēc launaga spēlējas ar mantiņām, bet es pēdējā sēžu pie galdiņa un riju asaras un prjaņiku. :)