Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paldies visiem svētajiem, t. sk. sv Jāzepam un sv. Anatolijam no Ipiķiem, mums beidzot ir ziema!
Jūra pie Mangaļsalas ir aizsalusi no priekšas un vaļā no pakaļas. Mēs uzmanīgi pagājāmies pa ledu, sniegam gurkstot, bet ne gluži līdz bīstamajiem, tumšajiem ūdeņiem. Es gribēju iet līdz betona kuģa vrakam, bet citi ekipžas locekļi protestēja.
Jaunkundzei vēl bija obligātā fotosesija instagramiem piesnigušajā mežā (bez cepures, ar vaļā matiem, lai skaisti, protams, gan jau sarkano degunteli varēs aizfotošopēt).
Mājupceļā ekskursija pa veikalu Labas Mantas Ganību dambī. Pasakiet Aikam K., ka Labās Mantās var filmēt šausmeni un iepirkt kinorekvizītus. Tā ir baisa, valdzinoša un dīvaina vieta. Tur var nopirkt lietotas ārstu kušetes, padomju laiku medicīniskos instrumentus un traukus, t.sk. stikla "pīles" (tādas tak varētu lietot kā dizaina priekšmetus!) , ginekoloģisko krēslu (!), kaut ko, kas varētu būt sekcijas galds, plastmasas krūziņas un vecus spalvu spilvenus, kuri izskatās kā no likvidētas kukūmājas vai koncentrācijas nometnes, jaunus traukus, sporta preces ne tajās lētākajās cenās, feiku antīko kumodi par eur 5900 un, kas zīmīgi, oriģinālu Latvijas Krājbankas logo, acīmredzot no kādas filiāles.

UPD: Vēl tur ir spilveni, kuri izskatās kā ripās sagriezti sarkanie sīpoli. Jums nevajag tādus? Un dažas gleznas un litogrāfijas. Droši vien mākslinieki pēc nāves kļūs slaveni, un tad jūs kodīsiet pirkstos!
Upd 2: Blakus slidām - bērnu kruķi!
Powered by Sviesta Ciba