Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko dara ar melno kardamonu reālajā dzīvē? Es izlasīju, ko ar to dara visādi gara un citādi aristokrāti, tāpēc esmu teorijā stipra, bet ko pieklājīgu, vēlams kulināru, ar to varētu darīt es?
Atradu mājās pusburku ar šādu. Man liekas, papus reiz tādu nopirka aiz pārskatīšanās, vajadzēja zaļo.
Smaržo tā kā pēc žāvētām plūmēm. Tas ir viss, ko pagaidām varu pateikt par melnā kardamona organoleptiskajām īpašībām.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba