Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Mana rajona dzērieni

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Manā rajonā ļaudis dzer visu ko, atkarībā no rocības, tautības, partijas piederības.
It comes all shapes and sizes. Ap stūri bodīte pieejamais Tulamors nav neko daudz dārgāks kā kādā lielveikalā. Otrā bodītē var dabūt izlejamu lauku pienu, starp citu, ļoti labas kvalitātes! Veikali, kuros gozējas alkohols ir kādi 6 pavisam, neskaitot tālo Maximu un šausmīgi tālo Superneto.
Ostapa iestāde "Enkurs" tirgo lētu izlejamu alu saviem pastāvīgajiem klientiem un pēc pl. 22.00 pa godīgo tikai atkorķētas vīna un stiprā pudeles tiem naudīgajiem, kurus vēlu vakarā nelāgi pārsteidzis nesagatavotus alkohola tirdzniecības ierobežojuma lāsts.
Droši vien kaut kur dabonams arī kas nelegāls, jo dažkārt manāmi īpatņi ar rūtainajām tirgus somām, lai gan pilnīgi iespējams, ka viņi pārnesā kartupeļus vai kādas lipīgas slimības.
Taču visvairāk prieka saviem cienītājiem pēdējā laikā sagādājis vietējais semi-lielveikals Beta, dāvājot klientiem neatkārtojamo iespēju iegādāties odekolonus ar nosaukumu "SAŠA" uun "Trjohkratnij". Nesen Božena novēroja vairākus smaržoties gribētājus, kuri viens pēc otra atstāja veikalu apskaidrotām sejām un smaržīgo pudeļu pilnām rokām.
Spriežot pēc stadionā izmētātās taras, jaunatne lielākoties niekojas ar saldajiem bundžu sidriņiem un dažādu krāsu kokteiļiem, kas pie viena nokrāso arī mēles zilas, zaļas vai koši rozā, gluži kā tās košļājamās gumijas, kuras jaunie cilvēki pirms pāris gadiem pirka taja pašā bodītē, kurā tagad iegriežas pēc cigaretām un dzeramā.
Aizvadītajos gados tika dzirdēts par rajona iedzīvotājiem, kuri apziņas paplašināšanai lietojuši ogļu aizdedzināmo šķidrumu un pēc nepilna gada sākuši apmirt ar aknu kaiti.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba