Es ticu, ka katrā un ikvienā, un visā ir kaut kas labs, tak sakiet, kas labs ir Ķīnas kāpostā, izņemot to, ka no viņa var izdarināt kimči, kam es neesmu nobriedusi, un ka tas ir gauži lēta izejviela, lai sabiedriskā ēdināšana varētu pataisīt no tā diezgan negardus salātus? Tas Kungs tak nebūs nekādi kļūdījies attiecībā uz Ķīnas kāpostu?
Bet kas ir tas pretīgais kale? Vēl kaut kas , ko es nepazīstu?
Romiešu salāts ir awesome. Serdīte var būt rūgtāka, bet nekas traks. Cigoriņš vēl ir no rūgtajiem zaļumiem, to es arī zaļu mēdzu ēst. Keils ir pirmais, pie kā zaļa ēšanas nācās kapitulēt un pē tam diezgan ātri. (Ok, pieneņlapas mb ir vēl sliktāk :) ).
Eku bilde. http://wortheverybite.com/wp-content/up