Es esmu apvainojusies, jo man nav kinzas, ko pievienot manam smalkajam nelegāli iegūto plūmju grūdenim. Dārzā atradās tikai sēklu koriandras, vai arī māmuļa bija iznīcinājusi lapas, vienreiz viņai tā gadījās. Protams, nevienā bodē visā apkārtnē nekā tamlīdzīga nebija, zaļumu kiosks ciet, rajonā figurējošie zemnieki arī pievīla. Ko man tagad darīt? Salasīt apstādījumos blaktis, vai? Ar ko lai aizstāj kinzu?
bozena
Nu, stāsti, stāsti, labo Kūmiņ, man jau plūmes vārās. Es jau skatīju tavu recepti vienā vecā cibā. Cukurs nebij minēts. Tu liec tad viņu, ja?kuminjsh
Es nodarbojos ar izvirtībām pēdējā laikā, tb lieku medu;) Jo empīriskā ceļā tika novērots, ka no tīrām aličām taisītu tkemali (tb skābu) gardu muti ēdu tikai es, kamēr visi pārējie viebjas un spļaudās;) Un sāli es arī lieku (šķiet, ka pirmos gadus to arī neliku), gan tā uz aci - druskuciņ;)bozena
Kūmiņ, Kūmiņ, vai svaigas dilles arī var likt? Kaut kā viņas vairāk ar zivjuzupu saistās.kuminjsh
Esmu likusi arī dilles, pētersīļus, kindzu un baziliku. Visu kopā vai katru atsevišķi. Sevišķi gan ar dillēm nevajadzētu pārspīlēt;)kuminjsh
Jā, vienreiz gan pārķēru ar piparmētrām! To nācās izgāzt podā;/bozena
Pieliku pētersīļus, svaigas koriandru sēklas (zaļas), kaltētas piparmētras. Diles laikam ne.kuminjsh
Nu gan jau būs labs! Es arī Gruzijā ēdu katrā vietā citādu tkemali, un visi bija garšīgi!;)