BoRdo -

About  

Previous Entry Oct. 21st, 2014 @ 10:11 am Next Entry
Amm te tauta vissu laiku stāsta cik medus ir uberalles veselīgs palīdz pret saakustēšanos utt. Tad nu jautājums, a lietotjot to kvantumos vai tā superīgās īpašības nemazinās?
Tā piemēram pēdējā mēneša laika es esmu cukuru pilnībā aizstājis ar medu (Since bija zarazains kakls utt) bet tagad jūtos izārstējies, bet profilaksei ir doma palietot to brīnumu vēl kādu mirkli.
Vai tomēr labāk pāriet uz standarta tēju ar cukuru (Kas man garšo krietni labāk nekā ar medu)?
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: October 21st, 2014 - 10:56 am
(Link)
Medum ir antibakteriālas īpašības. Nezinu, vai tās saglabājās arī tējā. Bet katrā ziņā, ja tu sadur pirkstu, pieļauju domu, ka tu uzsmērē kaut kādu dezinfekcijas līdzekli uz pirksta, nevis kāp dezinfekcijas līdzekļa vannā.
[User Picture Icon]
From:[info]lee
Date: October 21st, 2014 - 12:09 pm
(Link)
Medus savas superīgās īpašības karstā tējā zaudē. Tas nu tā.
Profilaksei vari vnk medu ēst karotēm. Vai arī - lielisks profilaktiskais zarazu aizbiedētājs ir: samaltas dzērvenes ar samaltu ķiploku un medu. Ja ļoti garšo sīpoli - var sakapāt sīpolus un atjaukt ar medu.
Lai cik briesmīgi neizklausas - ir tīri ēdams un garšīgs (jāpagaida, lai tās visas garšas "sakožās")
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: October 21st, 2014 - 03:46 pm
(Link)
Nū nez es labāk tad pieturos pie medus tējā pat ja tur vairs nav nekādas superīgās īpašības palikušas :D

Man ar sīpoliem ir īpašas attiecības
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba