BoRdo -

About  

Previous Entry Sep. 1st, 2010 @ 12:10 pm Next Entry
(Tell`me)
From:[info]affair
Date: September 1st, 2010 - 01:30 pm
(Link)
"vai nebūtu labāk uzdāvināt puķes piem 2trajā nedēļā pēc skolotāja satikšanas?"

nu tad būtu pareizi, ejot uz pirmo randiņu ar dūdu, ziedus nedāvināt un drinkus neuzsaukt - mazums, izrādīsies kuņa. un tā arī pateikt - ziedus dabūsi tikai pēc pirmā drāziena, ja izrādīsies pietiekami laba :)
From:[info]buka
Date: September 1st, 2010 - 02:28 pm
(Link)
par šo sasmējos...
jo sapratu, ka es no dzīves un "pareizi" neko nesaprotu :D
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: September 1st, 2010 - 04:13 pm
(Link)
Ja godīgi savulaik pat ir nācies šādu puķi izmest nahuj miskastē. Vairāki iemesli - Varbut dāma pirms zienu saņemšanas grib nedaudz iepazīt tevi un saprast kāds status jūsu attiecībām ir. No sērijas iet pa vecrīgu un satikt vēlkādu kurš arī itkā sit kanti a šai puķe jau rokā un cits kex tad kautkā nesmuki sanāk. Var jau teikt ka šļuha ja reiz ar vairākiem pinās, bet no otras puses no pirmā randiņa neko nevar saprast. Vispār randiņos puķes dāvināt ir fail unless tu satiec dāmu pie viņas mājas un viņa var no tās puķes uzreiz tikt vaļā nevis nēsāt visur līdzi. Un vissa tā pirmā randiņa puķošana arī ir stereotips.
Tāpat ziņu jau vairākas kurām besī ka puķes dāvina tikai zīmigajos datumos. Viņupēc puķes piem dzimenē utt var nedāvināt, bet ļoti priecājas par tām kad nemaz i aizdomas nav tādas saņemt! :)
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba