BoRdo -

About  

Previous Entry Nov. 5th, 2009 @ 09:48 am Next Entry
bankas pašas sev problēmas rada. Uzstāda tādus noteikumus klientiem, līdzarto klienti pārdomā un neko negrib vairs ņemt as in kredīti un līzingi. Vai tiešām viņiem tas ir izdevīgi?
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: November 5th, 2009 - 10:02 am
(Link)
Par kādien noteikumiem ir runa?
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: November 5th, 2009 - 10:49 am
(Link)
20% pirma iemaksa, laigan klients grib 10%...
Es vēl saprastu, ja būtu kāds kredīts bijis pirmstam. Un vēl vairāk saprastu ja ir bijuši kavējumi. bet te nekā no tā.
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: November 5th, 2009 - 10:58 am
(Link)
Problēmas bankas sev radīja brīdī, kad par zemu novētēja kredītriskus, ko tagad gardām mutēm dabū izstrēbt. Kā kredīt ņēmējs es nudien neļaunotos arī no 100% finansēta kredīta, bet kā saprātīga būtne (cik iedomīgi no manas puses) saprotu, ka šitie laiki ir garām un cerams uz neatgriešanos.
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: November 5th, 2009 - 11:08 am
(Link)
Piekrītu tavam viedoklim. Es gan vairāk te piktojos par to ka, nenāk pretī pastāvīgiem klientiem. Nū nav jau tā ka es tur kredītus esmu ņēmis, bet alga man ir regulāri tai bankā un vissa vēsture tak redzama. Soo var manuprāt apskatīties ka čalim normāli ienākumi un iedot 10% 20 vietā.
Un to tad arī varam nosaukt par normālu izvērtēšanu.
Es saprastu ja vajadzētu tur megalielu kāpostu katru mēnesi nolikt par darījumu. tad jā ir risks un vajag pirmo iemaksu. Bet ja tas maksājums ir salīdzinoši mazs... tad jau gan neredzu iemeslu.
[User Picture Icon]
From:[info]black_data
Date: November 5th, 2009 - 11:19 am
(Link)
Nu, bankām ir sava metadaloģija. Un IMHO ir otrādi - mazie kredīti salīdzinot ar lielo kāpostu vienmēr būs risnaktāki. 1000 kredīti pa sotakam, kur tu īsti nezini, ko un kā tu piedzīsi, ja sāksies problēmas, vai viens kredīts uz 100'000, kur tev ir jāstrādā ar vienu klientu, kas iztērēs naudiņu kādai apķīlājamai konkrētai lietai?
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba