blond

[info]helvetica @ 11:39: man šī mīkla patīk, jo, pirmkārt, tā rūgst ledusskapī, nevis bļodiņās ar pārsedziņiem siltumā, kā arī tā sanāk tāda lekna (nevis sausa un bieza kā klasiskai rauga m.) un salda!


- - -
raugs 50 gr. - īstais, dzīvais presētais raugs (ne beramais)
sviests vai cepamais margarīns 150 gr (var eļļu jaukt propocijās, ja nav viss vajadzīgais daudzums, ir varianti)
piens - 1 glāze
milti - 3 glāzes (tas ir aptuveni +/- 400 gr)
cukurs 40 gr
sāls - šķipsniņa

sataisa ieraugu (apber raugu ar cukuru, izjauc, bišķ miltus un pienu, pagaida, kad sāk rūgt - burbulīši, kādas 10 minūtes)

tad iemīca iekšā visu pārējo (var gan materiālu (miltus, cukuru'n'stuff) iešķaidīt raugā, tas nozīmē, ka raugu pirmajā solī vajag ieraudzēt lielākā un labākā slapjuma un sastāvdaļu daudzumā; var arī visas sastāvdaļas sajaukt un ieraugu vnk pielikt klāt, ir varianti)

visu kārtīgi samīca, ieliek celofāna maisā un ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm, tad ņem ārā un gatavo, cep!

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba