![[info]](http://klab.lv/img/userinfo.gif)
- - -
raugs 50 gr. - īstais, dzīvais presētais raugs (ne beramais)
sviests vai cepamais margarīns 150 gr (var eļļu jaukt propocijās, ja nav viss vajadzīgais daudzums, ir varianti)
piens - 1 glāze
milti - 3 glāzes (tas ir aptuveni +/- 400 gr)
cukurs 40 gr
sāls - šķipsniņa
sataisa ieraugu (apber raugu ar cukuru, izjauc, bišķ miltus un pienu, pagaida, kad sāk rūgt - burbulīši, kādas 10 minūtes)
tad iemīca iekšā visu pārējo (var gan materiālu (miltus, cukuru'n'stuff) iešķaidīt raugā, tas nozīmē, ka raugu pirmajā solī vajag ieraudzēt lielākā un labākā slapjuma un sastāvdaļu daudzumā; var arī visas sastāvdaļas sajaukt un ieraugu vnk pielikt klāt, ir varianti)
visu kārtīgi samīca, ieliek celofāna maisā un ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm, tad ņem ārā un gatavo, cep!