blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:41: Tas ir briesmīgi, ka tik jaunam puikam jau pilnīgi čupā mugura. Tā, ka pa nakti nevar gulēt. Viņa skriemeļidatortomogrāfijā izskatās kā sadrupuši zob, un tur jau vairs neko nevar darīt, un viņš nedrīkstētu darīt visu to, ko dara, ko viņam patīk darīt - snovbordu, skeitbordu, bmx, lekšanu no 40m augstām klintīm ūdenī, skvošu, u.t.t. Bļāviens. Man ir tik žēl. Nabaga bērns.

Comments

[User Picture]
From:[info]annuska
Date:20. Novembris 2009 - 10:56
(Link)
:(un kāpēc tā ir?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:20. Novembris 2009 - 11:50
(Link)
Nu īsti nevar saprast, no kā. Aptuvens skaidrojums - kauli bijuši vēl "mīksti", kad viņš aizrāvās ar visām tām lēkāšanām, un, iedomājies, diski toties spēcīgi, stipri, un tie diski sadragā tos skriemeļus. Viņam ir arī divas disku trūces 15 gadu vecumā. Labi, man beigta mugura, arī jau no jaunības, bet es biju airētāja, un vispār - manos ta gados, un patiesībā man ilgiem periodiem tas nemaz arī netraucēja, īstas problēmas ir sākušās tagad. Katrīnia toties jau viņas 30 gados ir trūces un viņa riktīgi cieš no sāpēm GANDRĪZ VISU LAIKU, bet tas puika, nabaga puika. Es nošaušos, bļe, ka esmu nodevusi viņiem tik sliktu iedzimtību.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:20. Novembris 2009 - 11:56
(Link)
un līdzēt tur neko daudz nevar, ja? :(
[User Picture]
From:[info]blond
Date:20. Novembris 2009 - 12:18
(Link)
Nu neko īpaši. Vajadzētu visu mūžu nodarboties ar ārstniecisko vingrošanu, stiprināt muguras muskuļus, tā saucamo korseti.
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:20. Novembris 2009 - 11:54
(Link)
bāc.
Powered by Sviesta Ciba