blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:25: Nu, tā, tikko ieliku saldētavā 5600g bez garšvielām sviestā apceptu sēņu, tai skaitā jauktas bekas, makavici, sviesta bekas, gailenes un rudmieses, viss sasvērts apmēram pa puskilogramam maisiņos.

Ledusskapī priekšā jau ir 2560g sēņu, no kurām lielākā daļa baraviku.

Rudmieses esot vienas no vecākajām vēsturē pazīstamajām sēnēm, tās attēlotas jau uz Pompeju un Herakulānas freskām.

Upd. Vēl man ir divas 2l burkas ar marinētām smiltenēm, kas jāsaliek pa mazākām burciņām.

Comments

[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:8. Oktobris 2013 - 21:35
(Link)
laime!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:8. Oktobris 2013 - 21:38
(Link)
galvenais, nenoturēt līdz pavasarim un neizmest ārā. lai tā nenotiktu, nolēmām jau rīt ķerties pie rudmiesēm. ēdīsim ar pastu - tāpat kā itāļi ēd baravikas - apcep tikai ar drusciņu ķiploka un pastā iekšā, un svaigi maltus piparus virsū.
(laime bija lasīt un, jā, pat tīrīt.)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:8. Oktobris 2013 - 21:41
(Link)
jā, ar pastu! vai tāpat kā riekstus vai našķus.
Powered by Sviesta Ciba