Comments
jā, ir versijas, bet šodien bija bez koriandera un sīpola, un pat tā bija garšīgi. galvenais noteikums - nekādas eļļas, nekādi etiķi - tikai tomāta dabīgās sulas un zaļumi, kādi nu pie rokas, un labi daudz čilli!
Ienācu pateikt paldies par recepti. Uztaisīju šovakar, tomātiem klāt liku daudz čilli, daudz pētersīļus, ne tik daudz krūzmētras (droši vien nav pareizs tulkojums, bet piparmētra tā arī nav - arī saldena, bet maigāka, angliski sauc par spearmint, sarunvalodā gan vienkārši saka mint), sāli un cukuru. Neko citu, bet sanāca tik garšīgi, ka likās - jebkas cits būtu lieks.
Ticu! Un prieks, ka garšoja. Bet tās visas papildinātās versijas arī vērts izmēģināt.
(Reply to this) (Parent)