blond

[info]mako @ 20:37: Starp citu - tai pūšanai, rūgšanas vietā NAV sakars ar to, ka pienā kas ķīmisks. Vienkārši piens ir pasterizēts, tur nav vispār baktēriju. Ja paveicas, un pirmās iekļūst pareizās - iznāk rūgušpiens. Ja pirmās pasteidzas citas - sapūst vai citādi nobeidzas.
Risinājums - likt tīrkultūru klāt. Vai gatavu labu rūgušpienu.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba