blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:04:

Comments

From:[info]simbel
Date:3. Maijs 2013 - 10:22
(Link)
Pēc mildronāta pieminēšanas man pilnīgi interesanti palika, vai ta' tiešām nestrādā. Mamma regulāri dzer, un palīdzot. Bet, ja tas viss ir meli, es ļoti labprāt par to uzrakstītu.

Taču pat pēc virpusējas izpētes sanāk uzzināt, ka par mildronātu ir zinātniski metodoloģiski pareizi (cik nu var spriest) pētījumi vairākos starptautiskos kardioloģijas žurnālos, un šie pētījumi rāda - strādā gan. To ir noskaidrojuši arī krievu zinātnieki neatkarīgi no latviešiem. Ja mildronāts būtu stulba tabletīte, kur nekā nav iekšā, tad vismaz viens tāds pētījums kaut kur būtu publicēts un to arī apstiprinātu. Lai šo faktu noliegtu, jābūt konspirāciju teorijas "visi mūs indē un visa zinātne melo" piekritējam. Pieņemšu, ka tāds neesi.

Un es nesaprotu, kāpēc "rekur alt. med. nozare, kas nav tik laba, kā izskatās" tipa raksts ir objektīvi nevērtīgāks par "rekur medikaments, kas nav tik labs, kā izskatās". Vismaz šis komentārs, šķiet, vedina, ka ir nevērtīgāks. Kas cilvēkam personīgi vairāk interesē jau ir tikai gaumes lieta. Neinteresē homeopātija, nu, lai neinteresē. Man, piemēram, vienalga par mašīnām vai slaveniem biznesmeņiem.
Powered by Sviesta Ciba