blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:45: LNT sižets par Jēkabu, kuram vasarā nomirusi sieva, bet "tas šai stāstā nav tas traģiskākais" (!), saka raidījuma vadītāja. Vecais stāsta , ka viņa mazmeita pēc sievas nāves esot viņu pilnīgi apzagusi, aiznesusi pat gultas veļu un pēdējos produktus, un 3 dienas pēc sievas nāves vēl uz vecāsmātes vārda pasūtījusi kaut kādu LMT ekonomosko paketi. Vecā kraķa kaimiņiene knaši piebalso, ka viņai ar, viņai ar tā spindzele esot visu ledusskapi izzgausi. Kā var zināt, ka tieši mazmeita vainīga? Nu bet kurš tad cits!? Skaidrs, ka viņa!
Bļe, bet kur ir nevainības prezumpcija, ko? Kas par to, ka mazmeitu, kura visu noliedz, ekrānā rāda no muguras - vecais kraķis raud pa visu ekrānu, un puse Latvijas tagad uzskata to skuķi par nozoedzinieci. Nē, man pofig, vai viņa apzaga vai neapzaga vectēvu, bet vai tiešām nav nekādu likumu, kas aizliegtu veidot un rādīt šādus sižetus?

Comments

From:[info]slikts
Date:29. Novembris 2010 - 22:44
(Link)
tā meitene varētu raidījuma autorus iesūdzēt tiesā par goda un cieņas aizskaršanu, un tiem autoriem būtu jāvar pierādīt, ka viņa tiešām ir kādu apzagusi
From:[info]slikts
Date:29. Novembris 2010 - 22:46
(Link)
nevainības prezumpcija gan attiecas tikai uz valsti
[User Picture]
From:[info]blond
Date:29. Novembris 2010 - 22:53
(Link)
nu jā, sorī. vienalga man šķiet, ka tā nedrīkst.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:29. Novembris 2010 - 22:49
(Link)
jā, nu te vajadzētu kādam juristam sajust iespēju nopelnīt. un es tikai atbalstītu, jo šitāds bezpreģels vienreiz jāizbeidz. lai visi tie dzeltenie un iedzeltenie orgāni vismaz drusku pieraustās.
From:[info]slikts
Date:29. Novembris 2010 - 22:53
(Link)
varbūt tas mainītu klimatu kopumā, bet konkrētās meitenes gadījumā visdrīzāk iedarbotos Streizandes efekts, un apgalvojumi par viņu izskanētu vēl daudz plašāk, jo būtu ažeotāža par tiesu
[User Picture]
From:[info]blond
Date:29. Novembris 2010 - 22:55
(Link)
tas skaidrs. bet jurists varētu meiteni iekārdināt ar naudu, neizskatījās pārtikusi.
bet nu pofig, kāda man tur daļa, laikam nervi nav kārtībā.
Powered by Sviesta Ciba