blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:25: Šogad man tumsa vēl nerada nomāktību. Tas ir jocīgi, bet es neredzu tumsu. Gaisma tumsā labāk pamanāma un šķiet siltāka, un es redzu gaismu. Mājās visās istabās klusinātā papīra lampu gaisma, automašīnu ugunis uz Brīvības un Dzirnavu ielas stūra, ko redzu pa logu. Ļoti silta sajūta. Es zinu, cik banāli tas izklausās.

Comments

[User Picture]
From:[info]aleja
Date:3. Novembris 2010 - 21:55
(Link)
nemaz arī nē
[User Picture]
From:[info]blond
Date:3. Novembris 2010 - 22:01
(Link)
Nu, tur, tipa, katram mākonims sidraba maliņa, gaisma tuneļa galā un tamlīdzīgi. Bet man patiešām patīk vakari un visas tās gaismiņas, un ik pa brīdim ir priecīgi ap sirdi. Patīk iet gulēt un patīk celties.
(Bet no onigiri mums nekas labs nesanāca. Rīsi vēl neko, bet visas iekšas bija par vāju, -pārāk maz sāls un asuma. Bet mēs iemācīsimies.)
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:3. Novembris 2010 - 22:03
(Link)
kādas iekšiņas taisījāt?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:3. Novembris 2010 - 22:28
(Link)
gribējām ar lasi, bet lasis rimčikā bija briesmigs. taisījām ar jogurtu un cukinī, klāt likām svaigo čilli, bet tas nebija ievilcies, un arī sāls bija par maz. vēl vēžu astītes, sajauktas ar drusku apsutinātiem spinātiem, zivju mērci, čilli mērci - vispār negaršoja ne pēc kā. un ar tunča konservu, ko drusku sajaucu ar to turku jogurtu, piemalu diezgan daudz melnos piparus - un tas patiesībā bija garšīgs. rīsi bija nedaudz par irdenu un to zaļo presēto sūdu es sagriezu kaut kādos pilnīgi atšķirīgos gabalos, kas visi bija vai nu par mazu vai par lielu. bet toties izskatījās uz šķīvja ļoti mākslinieciski.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:3. Novembris 2010 - 23:45
(Link)
zaļais presētais sūds izklausās kārdinoši :)
Powered by Sviesta Ciba