pilnīgi nopietni

« previous entry | next entry »
Apr. 18., 2011 | 01:31 pm

No plkst. 10iem mēģinu pieķerties darbam. Pilnīgi tradicionāls un ierasts pirmdienas stāsts. Lomkas vissmagākajā izpausmē, jo rīt jāiet uz darbu un šodien ir jāsagatavo stundas.
Varbūt ir kāds altruists, kas sākot ar jūniju / jūliju mani grib pieņemt darbā? Es vispār esmu diezgan centīga un apzinīga, ja vien darbs puslīdz iet pie sirds. Es arī ātri mācos, jo galva diezgan viegla, esmu komunikabla (piem., krogos diezgan bieži aprunājos ar itin jaukiem, svešiem cilvēkiem), protu risināt problēmsituācijas, sadarboties un uzņemties atbildību un vadītāja lomu. Profesionālo prasmju gan man nav (ir pagrūti atbildēt uz jautājumu:"Ko es protu?" - te mēs iemetam akmeni LU dārziņā). Rokas arī man mazliet no dibena aug - tas nozīmē, ka man ir grūti, bet ne neiespējami strādāt ar sīkām lietām / detaļām, piemēram, cakināt mežģīnes un izšūt gleznainas ainiņas krustdūrienā (bet es zinu, ko nozīmē izšūt krustdūrienā - vienreiz pat mēģināju) utt., toties patīk rakt zemi un zāģēt (kokus, ne cilvēkus) - vispār nebaidos no smaga darba, ļoti labprāt daru dažādus dārza darbus - diezgan labi arī padodas, protu gatavot ēst (es gan nezinu, kā šī informācija var palīdzēt potenciālajam darba devējam). Ar galvu arī protu strādāt - māku to griezt no vienas puses uz otru un paralēli radīt domas un idejas.
Vienīgais lūgums - darbu ar bērniem nepiedāvāt.

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {3}

sigma

(bez virsraksta)

from: [info]drakles
date: Apr. 18., 2011 - 03:08 pm
Link

vispār briesmīgi, šis darbs man ir licis atskārt, ka pretēji tam, ko es domāju agrāk, es nemaz tik ļoti negribu dinamisku, aktīvu darbu ar cilvēkiem, bet gan labāk gribētu darbu, kas darāms bez citu cilvēku klātbūtnes, vismaz ne tajā formā, kā šobrīd :D

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 18., 2011 - 03:16 pm
Link

tieši tā. + esmu sapratusi, ka es gluži vnk negribu nevienu mācīt :D

Atbildēt | Iepriekšējais


A

(bez virsraksta)

from: [info]klusums
date: Apr. 21., 2011 - 10:00 pm
Link

sākot ar jūniju ir pagrūti, bet sākot ar maiju man piedāvājumi gan būtu...

Atbildēt