mis_sarajevo

(bez virsraksta)

Sep. 3., 2017 | 11:53 am
No:: mis_sarajevo

Cik, saprotu, tā ir arī personības iezīme - piepeši izdomāt "es tagad visu mainu!" un kaut kā spītīgi tam pieķerties kā the only way.
Bet jā, piekrītu, ka problēma ir prombūtne, problēma ir pārāk maz jaunu režisoru klātbūtnes, un tas, ka kamēr kaķis prom, peles (birokrāti un papīru stūmēji) pa galdu.

Samītis ir brīnišķīgs un, ja ar viņu kopā strādā, viņš izdara fantastiskas lietas, Gāga arī. Nu vispār man liekas, ka visiem aktieriem, ja ar viņiem strādā/dod iespējas, ir milzu potenciāls, jo īpaši jau JRT aktieriem. Bet nu kad tad Šmukstei nav bijusi piešķirta "funny fat chick" klišejas loma? Kā tieši tur sevi var pierādīt? Nu, nekā.

Nu žēl, bet nu, tā tas ir. Tā diemžēl notiek. Un mani biedē atkal tas "visi liberālie vienojamies heitot A.H." nostāja, ka rodas (un kas rodas par KATRU jautājumu, kas izskan publiskajā telpā), jo šajā nostājā nostājas arī diezgan daudz cilvēku, kas vispār par teātri nerubī neko, bet vnk tagad moderni ir tā darīt.

Enīvei, diemžēl esmu sapratusi, ka teātris LV ir diezgan iesīkstējusi vieta - vadības līmenī notiek/notiks vnk "apmainīšanās ar siltām vietiņām", neatkarīgie teātri ir pikti un sāk kļūt tikpat noslēgti un konservatīvi un bleh.

Bet - šā kā tā - mums kā "jaunajiem režisoriem", protams, šis ir liels bonuss - strādāt ar fantastiskiem aktieriem, kuri piepeši ir brīvāki. Jo, piem., tas, ka G.G. var pats uztaisīt sev fantastisku lomu dienas laikā (kino), tas man bija tāds "mind-blown" mirklis.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: