par veselību, neveselību un iedomām

« previous entry | next entry »
Okt. 31., 2012 | 03:53 pm

Pēdējā laikā vērojamas jokainas lietas. Tā kreisā roka tirpst, bet nepievēršu šai vairāk uzmanības. Tad pēdējā nedēļā vairākas dienas modos ar absolūti aizkritušām ausīm. Pārgāja. Tāpat neraksturīgi bieži sāp galva. Neraksturīgi tāpēc, ka teju vienīgais iemesls Bļannas galvassāpēm ir pārmērīga vai nepareiza alkohola lietošana, bet te pēkšņi konstantas sāpes mijas ar asiem dūrieniem pakauša apvidū. Un tad vēl tās nieres. Jei, bogu, man jau pāris dienas sāp nieres, it sevišķi labā. Tad nu, mīļie dakteronkuļi un daktertantes, brālīši un māsiņas, profesionāļi un diletanti, kas, jūsuprāt, man kait?

Un pirms pāris dienām sapnī man konstatēja olnīcu vēzi, kā rezultātā kļuvu neauglīga un māmuķītis ar dubultu sparu savas cerības par mazbērnu auklēšanu sāka vērst pret manu māsu.

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {2}

Princese Zeltīte

(bez virsraksta)

from: [info]elina
date: Okt. 31., 2012 - 06:08 pm
Link

VIENNOZĪMĪGI SKORBULS!!!

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]maxd
date: Nov. 1., 2012 - 09:46 am
Link

Sākt varētu ar vitamīniem. Tie par sliktu nenāk. Stresa situācijās vairāk patērējās C. Tas jāpapildina. Tā kā aptiekās nav tīras askorbīnskābes un tabletes mēdz piedāvāt ar aspartāmu, jāprasa C tabletes bez saldinātāja. Apskati sastāvu uz bundžiņas vai etiķetes un vēro, vai tur nav E951. Kad pareizā štelle atrasta, ignorē ieteicamo dienas devu un ņem pa 2 gramiem dienā.

Atbildēt