Bez jokiem.

« previous entry | next entry »
Sep. 26., 2009 | 09:53 pm
ēterā: Nick Cave & The Bad Seeds

Tātad rezumēsim, pirmkārt: viena no manām labākajām draudzenēm satiekas ar zviedru vārdā Peter (nu, ziniet - tipisks zviedru vīrietis: blondi mati, zilas acis (nekāds skaistulis, bet tas gaumes jautājums), saukts arī par Pēteri jeb Pēci), kurš piedevām arī dzīvo otrpus jūriņai. Otra rīt tiekas ar mistisku kungu, kurš šeit iemaldījies no Kalifornijas, lai strādātu pie kāda projekta saistībā ar alternatīvās enerģijas izmantošanas iespējām Latvijā un attiecīgo tehnoloģiju uzlabošanu. Runā, ka viņa zobi atstaro tādu Saules staru daudzumu, ka viņu pašu varētu izmantot kā enerģijas "uzkrājēju - novedēju". Trešā šogad paspēja samīlēties (un laikam arī atmīlēties, nez..) šveicietī. No seriously, bāleliņi, sarosieties! Latvju zeltenes brauc jūriņā!

Otrkārt: statistikas eksperti šausmās paziņo, ka latvieši mirst vairāk, nekā dzimst. Ticu uz vārda. Bet, kad paskatos apkārt, tad redzu, lūk, ko - 8 pazīstamas siev. dz. pārstāves mazāk kā gada laikā ir uzcepušas Latvijai 8 jaunus, cerams, brašus pilsoņus.
Ak, jā, šonedēļ ieklīdu tuvākajā apkaimes lielveikalā, lai iegādātos kādu kamzoli vai lindrakus (kas nu būtu) skaudrajai ziemai, kas tuvojas lēni, bet pamatīgi. Attiecīgajā iestādījumā notika modes pasāciens jaunajām un topošajām māmiņām (piedodiet, pēdējais vārds manī izraisa zobgalīgu smaidu). Viņas tur bija ļoti daudz, viņas bija visur. Skaties kur gribi - priekšā vai nu milzīgs vēders, vai sīcis. Nē, nu viss normāli, bet skatoties neliekas, ka mums būtu demogrāfiskā ķeza un arī šausmīga ekonomiskā ķibele.

Ak, jā, un alus garšo tik brīnišķīgi...

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {2}

Edis

(bez virsraksta)

from: [info]tie_puteksni
date: Sep. 27., 2009 - 09:13 pm
Link

Niks Keivs izdots latviski. Apciemo grāmatnīcu :)

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Sep. 28., 2009 - 10:43 pm
Link

Mana sirds līksmo!!! Tencinu jo tencinu par info.

Atbildēt | Iepriekšējais