Oskara noskaņās

« previous entry | next entry »
Feb. 28., 2012 | 12:00 am

Redz, citiem pietiek ar vienu spīdošu filmu / lomu (vai vismaz ap to sacelto jezgu), lai tiktu pie zelta vīriņa Osīša, citiem nākas paciesties daudz ilgāk, jo itin bieži ir svarīga veiksme, piemēram, cik vēl spožu filmu /tēlojumu ir tapis konkrētajā gadā un vai žūrijai ir skaidrs saprāts utt. Visvairāk es tuvākajā laikā gaidu (lasīt: gribu) Oskarus sekojošiem smagsvariem: Brad Pitt - 4 nominācijas, Johnny Depp - 3 nominācijas, Leonardo DiCaprio - 3 nominācijas, Tom Cruise - 3 nominācijas (par viņu gan bēda maza, jo lomu baigi spīdošu pēdējā laikā arī nav). Šie vīri nav smagsvari tikai smuku ģīmīšu dēļ vien, viņi nudien ir labi. Un Michelle Williams (3 nominācijas) Oskars briest. Būs, ka es saku.
Ryan Gosling vēl galīgi nav ko raudāt, pagaidām tikai 1 nominācija un, ja tā turpinās, būs arī balva. Un pelnīti. Un tam smukpurniņam Jake Gyllenhaal (1 nominācija) ir jāsāk kaut kas darīt ar filmu izvēli. Viss viņam ir, tikai filmu (lomu) tā īsti kopš "Brokeback Mountain" nav. Bet gan jau.
Un Jim Sheridan (6 nominācijas) atkal jāuzmeistaro kas tāds, lai elpu un žūriju aizrauj. Vispār viņš to spēj. Un gan jau kārta pienāks arī Ridley Scott (3 nominācijas). Un gan arī Terrence Malick (3 nominācijas) kādreiz tiks pie kārotās zelta figūriņas, bet atzīsima gan, ka The Tree of Life, maigi sakot, nebija tas gadījums....

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {2}

helvetica

(bez virsraksta)

from: [info]helvetica
date: Feb. 28., 2012 - 10:20 am
Link

es gaidu, kad mia wasikowska dabūs, jo viņs, lūk, ir viena dzimusi aktrise, lieliska.

btw, visskumjāais oskara gadījums ir pīters otūls, kas ir ģeniāls aktieris, bet savu vienīgo oskaru dabūja pēc 40 darba gadiem par "mūža ieguldījumu", lol, taču runa viņam ir viena no elegantākajām, manuprāt, runām visā oskara vēsturē: http://www.youtube.com/watch?v=Wt564HJ_Irg (sākas kkur 3:40)

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Feb. 28., 2012 - 11:05 am
Link

Nudien skaista runa, gandrīz asaras saskrēja acīs.
Šogad savu pirmo Oskaru dabūja Christopher Plummer 82 gadu vecumā, nominēts viņš bija 2.reizi (1.reize bija 2010.gadā), bet nudien liels prieks par kungu, un viņa runa arī bija ļoti forša http://www.youtube.com/watch?v=883H6gNZyGM .

Atbildēt | Iepriekšējais