zivju diena

« previous entry | next entry »
Jul. 11., 2011 | 10:06 pm
ēterā: Mumford And Sons - Awake My Soul

Kaimiņš Mazpilsētā šodien atnesa pusmaisu ar no rīta ķertiem brekšiem. Divi brekši apmēram 30 cm garumā. Noņēmos ne pa jokam, kamēr izķidāju, pagatavoju un visu nokopu. Šķiet, tā aizritēja vesela mūžība kādu stundu 3 garumā. Es pati šī procesa laikā biju ārkātīgi cienīgā paskatā: puķaina kleita, puķains priekšauts, balts kepons ar izteikti elegantu augļu motīvu uz tā un pilnīgi plakanu nagu, nošķiesta ar zvīņām, asinīm un iekšām. "Cērtama eglīte , pie sevis nodomāju :). Vienu brīdi mani ielenca TĀDS mušu bars, ka sāku satraukties ne tik daudz par fizisko, bet gan garīgo kaitējumu, ko tās man nodarīja.
Rezultātā:
1)radagabliem Mazpilsētā sataisīju 2 pildītus brekšus, ko viņi, cerams, ir gardi notiesājuši vakariņās (tik palūdzu, lai pēc tam atsūta references, jo pati devos uz Lielpilsētu, nenobaudījusi savu ķidājumu);
2)pārējie brekši atstāti cepšanai (tie, jāteic, gan bija varen' gardi!);
3)sastāvdaļas, no kurām tiks iegūta zivju zupa.

Tāda sajūta, ka rokas vēl joprojām smaržo pēc jūras veltēm.

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {6}

(bez virsraksta)

from: [info]bizz_bizz
date: Jul. 12., 2011 - 01:51 am
Link

kur cilvēkiem tas gribasspēks ar zivīm noņemties...

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Jul. 12., 2011 - 09:36 am
Link

a bet garšīgi....mmm

Atbildēt | Iepriekšējais


Božena Chodunska

(bez virsraksta)

from: [info]bozena
date: Jul. 12., 2011 - 09:11 am
Link

Vienu pietūcīto breksi izgrilējām, un tas bija aposolūti purrvīgs. Bezgala daudzi plusi par ķidāšanu un brekšu pietūcīšanu. Tu uzbrauksi debešos ar ugunīgiem, brekšu vilktiem ratiem. (Bet ne tūlīt).

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Jul. 12., 2011 - 09:37 am
Link

Ui, labi, ka garšoja!!

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]maxd
date: Jul. 12., 2011 - 05:31 pm
Link

Šitā čakara dēļ man gribējās uzcienāties tik ar pus gabaliņu, nevis pilnu ;)

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Jul. 12., 2011 - 05:43 pm
Link

Bet zivs tak ir domāta ēšanai :)

Atbildēt | Iepriekšējais