black_robin ([info]black_robin) rakstīja,
@ 2023-02-25 19:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Matt Walsh.

Uztaisīja labu filmu un teica sakarīgas lietas - par to viņam paldies. Bet, laikam ir kāds limits tam, cik sakarīgs var būt cilvēks - kopš viņš kaut kad notvītoja, ka sievietes, kas uzskata, ka viņām vajadzētu būt kādai teikšanai aborta jautājumā ir "blood thirsty psychopaths" vairs nejūtos par viņu optimistiski. Arī tas, ka viņš kā cīnītājs pret cancel culture pats kancelē līdzīgi domājošos, kuri vienk nepiekrīt viņa pieejai, nav iedvesmojoši.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2023-02-26 14:45 (saite)
Es domāju, ka sieviešu cietumu jautājums ir laba ilustrācija teicienam "aiz kokiem mežu neredz". Diemžēl, sieviešu cietumos notiek izvarošanas - uzraugi un uzraudzes izvaro ieslodzītās, ieslodzītās izvaro viena otru. Tāpat notiek arī vīriešu cietumos. Lūk, tas, ka cietumos tiek pieļautas izvarošanas - tā ir īstā problēma. Nevis tas, ka visos UK sieviešu cietumos kopā ir sešas pirms-operācijas transsievietes, kuras pagaidām nav nevienu izvarojušas, bet potenciāli varētu kādu izvarot. Virzīt likumu, kas realitātē ietekmēs šobrīd sešas personas, ir klasisks piemērs aktīvai darbības imitēšanai - jo risināt izvarošanas problēmu cietumos ir pārāk grūti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_robin
2023-02-26 21:19 (saite)
Nepiekrītu.

Šeit ir labs raksts, kas paskaidro situāciju cietumos un problēmu plašāk. Šaubos gan vai to lasīsi, bet, ja nu kas:


https://t.co/H8P0KmAkjz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2023-02-26 21:28 (saite)
Mnjā, 21 lpp garu rakstu patiešām pašlaik nelasīšu. Ja vēlies, vari īsumā izklāstīt, kas rakstīts rakstā un kam tieši nepiekrīti manā komentārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?