black_robin ([info]black_robin) rakstīja,
@ 2022-12-22 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Satori labs raksts par mēnešreizēm, to izlasot gribas pajautāt slaveno jautājumu: kas tad ir (rakstā tik daudz piesauktās) sievietes? Pirms kāda laika portālā bija raksts, kura autore kā savu sievietes ideālu minēja personu, kurai menstruācijas vispār nav fizioloğiski iespējamas, proti, vīrieti. Tātad, piedāvāju divus variantus: sieviete= sievietes ķermenis + jebkura personība vai arī sieviete=sievietes personība + jebkurš ķermenis. Otrais variants ir fantāzija, bet portāla nostāja nav skaidra.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2022-12-23 22:46 (saite)
Nu un ja cilvēks pasaka ka viņa dzimums ir nesvarīgs/ klasificēts vai tml tad ko - ar viņu nevar normāli komunicēt? Jāpiezīmē ka piemēram internetā es lietoju dažādus dzimumus vai iztieku bez tā un komunikācijai tas netraucē izņemot var drusku marginālas grupas [kurām dzimums viņu iekšgrupu tarakānu dēļ ir svarīgs] patrollēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-12-23 22:49 (saite)
> Nu un ja cilvēks pasaka ka viņa dzimums ir nesvarīgs/ klasificēts vai tml tad ko - ar viņu nevar normāli komunicēt?

Ar ko tikai pie vajadzības nekomunicēsi, bet jā, tam ir ne-nulles iespaids.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-12-23 22:52 (saite)
OK, ja uz cilvēku skatās vizuāli, tipa irl kontakts tad bieži cilvēks izskatās noteiktam dzimumam piederīgs un tas tiek ņemts vērā atceroties šo cilvēki bet a) Nav tā ka tas ietekmē komunikāciju, izņemot augstākminētos spec. gadījumus b) Nav tā ka es mēdzu cilvēkam teiksim pārjautāt: Tu izskaties pēc vīrieša. vai tu esi vīrietis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?