Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - kas notiek ?

6. Okt 2006

09:22 - kas notiek ?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Rudens, absolūti. Pat nevaru saņemties un atbildēt "jā" uz darba piedāvājumu. Atšķirības ? Paraudzīties uz citu virtuvi, nomainīt dekorācijas pēc gandrīz 6 gadu izrādes vienā vietā. Alga ? +45%, kas nupat jau sarukuši uz +30% (vietējais cirks trupai paceļ algas). Saprotu, ka jaunu vai 2gadīgu auto man nevajag, hipokredītu nav, ja bērns gribēs studēt Hārvardā, lai pats arī meklē stipendijas, ar paiku jau nodrošināšu. DSLR un |m| stikli - skaisti, bet būtībā jau ego ģenerēts impulss, nevis iztrūkstošais elements kartiņu ražošanā. Itālijas kristāla kafijas galdiņu man nevajag. Kas, man neko nevajag ? Nujā, jānopēr sievasmātei labs ūdenskrāns (nav jēga tās blīves mainīt ik pa pusgadam) un mammai ledusskapis, to jau varēs tāpat.

Tagad patīkami pusdienlaikā aiziet kur gribās (centra ģeogrāfijā, nevis uz jebkuru krogu), satikt kādu, parunāt. Neatskaitīties cikos atnāci, aizgāji, vai biji uz vietas vai kapāji caur vpn, tas gan visdrīzāk arī tur tāpat. Patīkami kolēģi, plašākas darba telpas.

Es pārlasu un saprotu, ka esmu akančaķeļno aizrijies, vai arī neglābjami slinks.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]wowow
Date:6. Oktobris 2006 - 11:15
(Link)
Welkam to ze klab
(Reply to this)
From:[info]biezpientaure
Date:6. Oktobris 2006 - 14:48
(Link)
ar tiem procentiem ir tricky, parasti sievai aizrādu, tagad pats kļūdos. Faktiski - +80%-->+45%. Nupat biju grāmatbodē, cenas kāpj, bet patīkami ka to var apvienot ar pusdienošanu, nevis pēc darba iebraukt centrā. Apbrīnojami, ka par to var tik ilgi domāt. Rudens.
(Reply to this)
From:[info]chaika
Date:6. Oktobris 2006 - 20:43
(Link)
gaaad, jaa
(Reply to this)