Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

4. Okt 2017

12:42

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

dzirdu vaimanas, ka stendera ziepes pārdotas, un kam - ķīniešiem. vai tas ir slikti? manā sapratnē, tas ir labākais iznākums. nav jēgas turēt vistu būrī līdz tā mirst no vecuma.
olu periods aiz muguras, nu iepr. īpašnieki izvārīja buljonu un ieguva starta kapitālu kam citam, bet ķīnieši ar eiropas ziepju palīdzību tautiešiem līdzēs atbrīvoties no naudas, ko tie ietirgojuši no tiem pašiem mums par elektroniskiem niekiem.
laikam vienīgais satraukums varētu būt stendera algotajiem darbiniekiem, kurus jaunie īpašnieki agrāk vai vēlāk aizstās ar izmaksoptimālākiem tautiešiem (iespējams gan, ka es ļoti maldos). ja uzņēmums maksā nodokļus valsts budžetā - kāda starpība, kam tas pieder? ņaudēšana par Latviešu uzņēmumiem (jā, ar lielo burtu, nezikāpēc) tāds dīvānpatriotisms vien ir. naudai nav tautības, jādomā par tās segumu, ne tautību. kāds teiks - ķīnieši aizvedīs stenderu prom no valsts. bet mēs taču nevaimanājam, kad tūristi aizved konfekšu kasti vai adītu villaini. lai ved - kas ir ražots, tas domāts tirgum. cita lieta ir zeme, par ko vienmēr esmu domājis, ka nedrīkst pārāk viegli pārdot ārzemniekiem (pilnībā jau arī nav iespējams izvairīties).

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:4. Oktobris 2017 - 13:03
(Link)
Malacīši :) Nav nekāda iemesla vaimanām.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]misame
Date:4. Oktobris 2017 - 23:25
(Link)
… ka vēl varētu draugiem.lv tāpat notirgot!
(Reply to this)