Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

20. Sep 2016

18:40

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Apgrauzdēts uluns, ej tu nost (pārdevējs ielika paraugu pie pēdējā pirkuma). No skata tās pašas uluna bumbiņas, tikai tumšā krāsā. Atveras ne tik spēcīgi, kā parasts uluns jo apstrādes temperatūra dara savu - lapiņas ir tumšā, ne gluži melnā krāsā un atvērušās ir stingras, ne gluži padevīgas. Tēja ir mazliet tumšāka kā zaļais uluns, bet ne pavisam tumša, kā varētu domāt, redzot tikai lapas. Jūt dūmiņu. Un nežēlojiet karstumu, uluns neievelkas ar pavēsu ūdeni un šis grauzdētais prasa teju vai verdošu.

Ar laiku, kad es jums saku, kad Ķīnai būs saistošas visādas regulas, droši vien arī to aizliegs kā kancerogēnu produktu, aizies šprotu pēdās un tiks ražots mākslīgi no aļģēm, nokrāsojot tās vajadzīgajā krāsā un smaržā.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]barbala
Date:20. Septembris 2016 - 21:31
(Link)
Ai, Tu varētu būt izcils tējas dīleris.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:21. Septembris 2016 - 00:26
(Link)
Cik sanācis par to lietu palasīt, tas prasa pavadīt audzēšanas reģionos labu daļu gada, lai meklētu piegādātājus un orientētos tēmā. Piem. ja zināms ka noteiktā apgabalā šogad bija tādi un šitādi laika apstākļi, tad šķirnei X no tā apgabala šogad ir slikta raža. Tā ir, bet nav augstākās kvalitātes. Vai paguva kautko novākt, bet apstrādāja paātrināti. Vai vispār raža ir ļoti maza. Jāspēj atšķirt tēja pēc skata, smaržas, svara, cietības/mīkstuma. Jāpazīst cilvēki, zeme un drēbe.

ņemot vērā visu minēto, nu, kas es par dīleri.
(Reply to this) (Parent)