Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

14. Okt 2015

10:21

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Biju saskāries ar iepr. paaudzes infarkta gadījumiem, bet nesen dzirdēju par, šķiet, pirmo gadījumu manu vienaudžu vidū. Laikam klasika - biroja vairāk kā ārtelpu, monitoru vairāk kā veļļuku un dēļu, viss uz bagātīgas smēķēšanas fona.

Rīt Ķīpsala sāk pārdot abonementus lielajam baseinam. Olimpiskais tomēr ir divreiz tālāk un piedodiet, viņiem ir teicama kafejnīca, bet baseinam pietrūkst mazliet drūmās, uz smagu darbu noskaņojošās atmosfairas. Dabiskā gaisma un baltais baseins olimpiskajā mani dezorganizē, un vēl tur priekš manis ir mazliet par siltu. Un šaurība ģērbtuvēs, bet nu jau pietiks, vai ne.

Un velociņš no Imantas sākuma līdz beigām tiek paplašināts, tiesa, man nav skaidrs ar ko tas beigsies - tagad pretīm blakus brauks nevis pārīši, bet zviedru ģimenes. Un gājēji, kuriem droši vien uzzīmēs joslu gana platu diviem cilvēkiem, to iztulkos kā iedrošinājumu izplesties vēl vairāk.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]barbala
Date:14. Oktobris 2015 - 15:09
(Link)
Lūk, par baseinu pilnīgi piekrītu un līdzdalu- nodefinēju, ka olimpiskajām nav gana sportisks ūdens. Man patīk Ķīpene, īpaši no rītiem, kad viss vēl vēss, tukšs un tāds, ļoti sportisks. Cerams, ka rekonstrukcija nebūs pārāk harmonizējusi un noapaļojusi sviedru dzenamo atmosfairu.

(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:15. Oktobris 2015 - 08:41
(Link)
Pēdējo reizi atklājās, ka olimpiskajam tomēr piemīt neliels sportiskais akcents - personāls demontēja saliekamās 3st. tribīnītes, kuru klātbūtne kārtīgā baseinā ir vienkārši nepieciešama. Ķīpsalas lielās tribīnes nodrošina to, ka jumts ir daudz augstāk, kas savukārt atsaucas uz gaisa daudzumu un kvalitāti.
Tiesa, tagad kad jumtā vairs nebūs caurumi, redzēs kas būs ar gaisu. Man šķiet, ka neko citu tur nebija plānots darīt - tikai nomainīt jumta pārsegumu, nemainot nesošās konstr.
(Reply to this) (Parent)